vineri, 21 octombrie 2016

Piata sudului metrou

Traseele metroului bucurestean cu statiile fiecarei magistrale, pentru o orientare cat. Berceni - Dimitrie Leonida - Apărătorii Patriei - Piaţa Sudului - Constantin . Traseu RATB-Metrorex între Gara de Nord şi Piaţa Sudului pe hartă interactivă. Traseu RATB-Metrorex între M Piaţa Sudului şi M Pipera pe hartă interactivă. Evolutia lucrarilor la pasajul subteran Piata Sudului (2013-2016). Peronul stației Piața Sudului (Big Berceni).


Piața Sudului este o stație de metrou din București, situată în zona pieței cu același nume.

Circulatia la metroul bucurestean este blocata sambata dimineata la statia Piata Sudului, dupa ce un tren a avut probleme tehnice, anunta .

UPDATE ora 14:- de persoane au fost evacuate de către pompieri la stația de metrou Piața Sudului, în urma unui incendiu izbucnit la . Piaţa Sudului este o staţie de metrou în Bucureşti, situată în sector al municipiului. Pasajul subteran de la Piaţa Sudului se realizează pe direcţia . Staţiile de metrou Piaţa Sudului şi Piaţa Unirii şi de pe magistrala Berceni - Pipera, sunt polii care atrag cei mai mulţi călători din subteran, . Garsoniera Piata Sudului Secuilor metrou comfort sd , 25mp mobilata utilata complet curata 3minute metrou 0768509570. Aşa ar putea să sune anunţul de la metrou odată cu inaugurarea mallului din apropiere de Piaţa Sudului din sectorul 4. Trenurile de metrou de pe Magistrala au fost murdarite, miercuri, de o substanta.


Primăria Capitalei construieşte un pasaj la Piaţa Sudului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare