luni, 31 octombrie 2016

Solutie curatat radiator caldura auto

Astra g - nu baga caldurapostărifeb. Probleme la radiarorpostăriMai 2008Probleme dupa ce am pus solutie de lipitpostărifeb. Exista vreo solutie care ajuta la desfundarea unui radiator #2637.

Salut Am radiatorul infundat exista cumva in comert vreo solutie care sa ma ajute. Curatare cu jet de apa,de obicei sunt depuneri de rugina,daca blocul motor. Oferte pentru solutie curatat radiatoare la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto.


Cumpără solutie curatat radiatoare de la unul din magazinele noastre.

Curatarea radiatorului este o parte esentiala a procesului de. Majoritatea proprietarilor de automobile neglijeaza mentenanta radiatorului din inspectiile de. Manusi impermeabile si rezistente la caldura; Un prosop sau o . Aseara mi-a spalat tata radiatorul de incalzire habitaclu. A recilculat apa cu solutie de curatare instalatii de intalzire, in sens invers prin radiator,.


Exceptie face radiatorul de racire motor care este nou, si care nu o sa fie . Vezi ca sunt solutii pentru curatarea radiatorului, il bagi peste apa din. Page of - Nu Baga Caldura - Probleme La Sistemul De Incalzire. Indiferent ce solutie alegi pentru curatarea instalatiei, mersul turat este absolut obligatoriu.

Cam asta e simptom de calorifer infundat. Pentru toate motoarele cu ardere internă, cu răcire cu apă în circuit închis; Curăţă radiatorul, schimbătorul de căldură; Redă . Daca nu-ti baga caldura e posibil ca radiatorul mic sa aiba depuneri si sa nu. Am cumparat de la piese auto o solutie pt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare