luni, 24 octombrie 2016

Infectie urinara in primul trimestru de sarcina

Infectiile urinare din timpul sarcinii pot fi trecute in lista cu efecte negative ale sarcinii. Practic nu exista femeie insarcinata care sa nu treaca. La femeile însărcinate, riscul de a dezvolta infecţii ale tractului urinar creşte între săptămânile şi de sarcină, în principal din cauza creşterii .

Sunt gravida in saptamani si problema mea e urmatoarea: am o infectie urinara destul de agasanta; la examenul urinei s-a descoperit . O infecție a tractului urinar se produce atunci când urina este. Daca esti insarcinata poti face mai usor o infectie urinara de orice tip. Nivelul ridicat de progesteron relaxeaza muschii ureterelor, determinand .

Escherichia coli – cauzează aproximativ din infecţiile urinare în sarcină. Urinarea frecventă este o acuză prezentă în primul şi ultimul trimestru de sarcină . Sunt in primul trimestru de sarcina si la analizele. Nov 2014am de saptamani si acum saptamani mi-au gasit infectie. Mar 2014Buna burtici si mamici sunt necajita mi-au gasit infectie urinara. Ian 2013a avut cineva infectie urinara in primul trimestru de sarcina.


O infectie activa in primul trimestru de sarcina poate determina malformatii fetale. Multe medicamente se pot administra in timpul sarcinii dar numai la indicatia medicului. Zanocin, Nolicin sunt utilizate in general in tratamentul infectiilor urinare.

Unii autori spun ca ar trebui evitate numai in primul trimestru si in ultima luna . Infectiile tractului urinar, reprezinta una dintre cele mai frecvente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare