joi, 6 octombrie 2016

Pensiunea casa cu flori

Pensiunea poate gazdui pana la de persoane, in cele camere. Toate camerele sunt de nefumatori, fumatul fiind permis doar in exteriorul pensiunii. Pensiunea este localizata in Sacele la doar minute de mers cu masina de orasul Brasov.

Pensiunea este foarte usor de gasit aflandu-se in centrul orasului . Pensiunea Casa cu Flori este o constructie finalizata in 200 situata pe drumul judetean 1Cisnadie – Cisnadioara la km de orasul Sibiu si 5m de orasul . Pensiunea Casa cu Flori este o constructie finalizata in 200 situata pe drumul judetean 1Cisnadie - Cisnadioara, la km de orasul Sibiu si 5m de orasul . Situată într-o zonă liniștită din satul Săcele și la minute cu mașina de stațiunea de schi Poiana Brașov, Pensiunea Casa cu Flori oferă cazare cu loc de.

Pensiunea Casa cu Flori este situată în Cisnădioara, la km de Sibiu. WiFi este gratuit în întreaga proprietate. Cazare in Crisan, pensiunea casa cu flori se afla chiar in centrul geometric al Deltei Dunarii la distante egale dintre Tulcea si Sulina de Chilia si Murighiol, ceea . Casa CU FLORI Cisnădioara - Descriere - C A R T A. Din balconul camerei puteti admira superbul peisaj montan, livada de langa pensiune si, de asemenea, . Gazde primitoare - cazare decenta.


Pensiunea se afla la strada principala, are curte interioara unde se pot parca masinile. Livingul este generos, ergonomic si . Pensiunea Casa cu Flori Sibiel, Sibiel.

Cautati un loc linistit in care sa va incarcati bateriile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare