luni, 24 octombrie 2016

Masca cu bicarbonat de sodiu si miere

Bicarbonatul de sodiu ii confera acestei masti o serie de caracteristici. Deoarece abunda si in antioxidanti, mierea este excelenta si pentru . Este vorba de bicarbonatul de sodiu, folosit atât pentru prăjituri, cât şi pentru curăţenie.

Amestecă jumătate de linguriţă de bicarbonat cu o linguriţă cu miere. Aplică această mască pe faţă, las-o să acţioneze timp de zece minute, apoi . Combinaţia de miere şi bicarbonat de sodiu poate trata mai multe boli, dar este benefică şi pentru sănătatea pielii. Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit şi pentru anumite tratamente de înfrumuseţare.

Spre exemplu, masca cu bicarbonat de sodiu şi miere . A amestecat miere cu bicarbonat și s-a dat pe față. MASCA DE BICARBONAT DE SODIU SI MIERE curata in profunzime tenul si ii reda elasticitatea si stralucirea! MASCA DE BICARBONAT DE SODIU SI MIERE . Masca de fata cu bicarbonat de sodiu si miere (pentru acnee). Pentru aceasta masca ai nevoie de 3-linguri de bicarbonat de sodiu, o lingura . Bicarbonatul de sodiu are o multime de intrebuintari din punct de vedere cosmetic, chiar daca la prima vedere pare greu. Pielea fetei este expusa zilnic prafului si impuritatilor, motiv pentru care.


O data pe saptamana, iti poti face o masca energizanta cu bicarbonat de sodiu.

Masca cu lămâie şi bicarbonat de sodiu este foarte eficientă în tratarea problemelor pielii. Iată când şi de ce trebuie să o foloseşti! Dar bicarbonatul de sodiu este un ajutor de încredere și în îngrijirea pielii şi a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare