luni, 17 octombrie 2016

Capa blana artificiala neagra

Cumpara acum capa neagra din blana artificiala black, fabricat in Romania, cu livrare gratuita! Rochie mireasa unicat + bolero + capa blana artificiala. Vand capa blana artificiala Dorothy Perkins marimea L noua.

Alte Haine Dama Produse Asemanatoare cu: capa neagra blana sintetica - PRET incepand de la 6Lei. Capa neagra din blana ecologica - Capa neagra din blana ecologica. Are maneci lungi si se incheie intr-un singur nasturas.

Bolero capa blana artificiala 148negru, model din colectia de toamna iarna La Femme 2013. Capa neagra din blana artificiala BLACK .

Bolero din blană artificială moale, cu mâneci scurte, cu nasturi faţetaţi în partea de sus. Capa elegant, de culoare neagra, din blana ecologica. Se incheie cu un accesoriu metalic si se poate purta cu usurinta la o tinuta eleganta, peste o rochie de . Capa din blana artificiala, captusita cu satin. Dimensiuni: lungimea de la umar la tiv cm;. Haina blana artificiala cu maneci WS14M Vanzare.


Cumpara Geci si veste copii Material Blana artificiala de la eMAG la preturi avantajoase. Capa fete blana roz piersiciu,marimea ani. Vedetele vestimentare ale anilor 'au fost : camasa cadrilata grunge, rochia slim cu bretele subtiri, blana artificiala, bolero-ul cu maneca . PALTON CU BLANĂ ARTIFICIALĂ LA GLUGĂ. TRENCI CU BLANĂ ARTIFICIALĂ LA GLUGĂ.


Blana artificială şi pielea ecologică reprezintă unul din trendurile majore. Venera Arapu a optat pentru o capă rafinată, iar Andreea Raicu pentru un.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare