vineri, 21 octombrie 2016

Colectare gunoi sibiu

Turnul Sfatului vă prezintă ABC-ul programului de colectare selectivă:. Până la noiembrie 201 toți proprietarii de imobile din Sibiu – fie . De la începutul lui noiembrie, în municipiul Sibiu, orașele Cisnădie și Ocna Sibiului.

Gunoi precolectat în cinci fracții și taxă de salubrizare. Intră în articol pentru a descărca graficul de colectare și pentru a vedea ce. Tag-uri:cand se ridica gunoaiele in Sibiu, colectare selectivă, cum . Din noiembrie 20sibienii vor colecta selectiv deșeurile din propriile gospodării, separând hârtia, cartonul, sticla, metalul, plasticul, deșeurile reziduale și .

SOMA salubrizare Sibiu - Companie Le am colectat deja. Oare de ce lucratorii de la salubritate trebuie sa incarce zilnic la lopata tone intregi de gunoi cand . Operatorul de salubritate SC Soma SRL va organiza în municipiul Sibiu prima campanie de colectare a deșeurilor voluminoase, altele decât echipamente . Din noiembrie intră în vigoare noul sistem de gestionare a deșeurilor care presupune selectarea deșeurilor pe categorii. Intre timp, orasul s-a umplut de gunoaie, pentru ca noile pubele nu au.


Citeste mai multe despre: Sibiu, gunoi, deseuri, reciclare, colectare . Localnicii de la Sibiu sunt printre puţinii români obligaţi să colecteze selectiv gunoiul. Săptămâna aceasta au fost montate în oraş containere . Colectare selectiva deseuri sibiu - Sibiu.

Cum se stie, nici nu s-a dat bine ok-ul noului sistem de colectare a deseurilor la Sibiu si problemele au inceput sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare