marți, 25 octombrie 2016

Ionel chisinau

Sacou pentru bărbați Ionel în Chișinău. Bulgară, 47; Anul fondării 1945; Telefon (+373) (0)85-88-11; (+373) (0)27-24-65; Produse. SA „Ionel” este una dintre cele mai vechi întreprinderi industriale din.

Data limita de aplicare: 05-02-20Regiunea RMunicipiu Chișinău Vezi detalii . MD20Chisinau, Municipiul Chisinau Moldova. Administrația: Director - Tamara Luchian. Fabrica de confecții SA Ionel și-a început activitatea în anul 1945.

Individualitatea acestui brand comercial poate fi exprimată prin astfel de cuvinte, precum: .

SА IONEL este una din cele mai vechi întreprinderi industriale din Republica Moldova, fondată în . Cea mai larga colectie de costume Barbatesti si Smoking din Chisinau, Moldova o găsiți aici. Colecția Giovanni Primo de la Ionel de la 1. Fabrica de confecţii „IONEL” propune atenţiei Dumneavoastră modele de îmbrăcăminte clasică pentru bărbaţi, femei şi copii. Fabrica se specializează în confecţionarea vestimentaţiei pentru bărbaţii, femei şi copii. Brandul autohton Ionel isi prezinta noua colectie!


Oricare ar fi acesta, la brandul Ionel, vei gasi tinuta potrivita. Fabrica de confecţii SA Ionel, una dintre cele mai vechi întreprinderi industriale in Moldova. Ionel, the Chisinau garment factory, celebrates its. Lipsa unei descrieri privind acest rezultat este cauzată de fișierul robots.


Recomandăm spre lectură un articol ce face referință la activitatea Fabricii de Confecții „Ionel” din Chișinău. Stefan cel Mare street,of 52 MD-20Chișinău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare