miercuri, 5 octombrie 2016

De vizitat in cluj pentru copii

Aflat in inima Romaniei, orasul Cluj este unul dintre cele mai frumoase si mai pline de viata din tara. Cu o istorie controversata, dar interesanta, Clujul poate . Dacă ajungi prin Cluj vara asta, îţi propunem o listă cu locuri pe care nu trebuie să le ratezi. La doi pași de Cluj este o secțiune destinată celor care vor să viziteze județul Cluj, precum și întreaga zonă a Transilvaniei. Aici gasesti restaurantele din Cluj Napoca cu spatii de joaca pentru copii sau. Samsara este unul dintre cele mai vizitate restaurante cu meniu vegetarian, . Dacă treci prin vizită pe la Cluj, trebuie să vizitezi măcar câteva dintre locurile pe care ți le propun în cele ce urmează.


Biserica Franciscană, iar în centru, obeliscul Karolina - realizată în amintirea vizitei la Cluj a împăratului Francisc I şi a . MINICITY s-a construit din dorinţa sinceră a noastră, părinţi la rândul nostru, de a oferi copiilor din Cluj o alternativă serioasă de petrecere a timpului liber şi a . Trebuie să vezi ”Bătrânul lift al Clujului” de pe strada Horea. Pe blogul TIFF 20a fost realizat un top al celor mai interesante obiective de vizitat în Cluj-Napoca. Transporta și un copil fără centură - VIDEO Vezi tot. Am făcut o listă cu Top locuri de vizitat în Cluj – obiective turistice ce.


Pavilionul de patinaj şi Chioscul, parc de joacă pentru copii şi noul . Descopera orasul ca un localnic: cafenele, parcuri, hoteluri, restaurante, locuri turistice, cluburi, terase, magazine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare