marți, 4 octombrie 2016

Suport de curs camerista

Prin structura de primire turistică se înțelege orice construcție și amenajare destinată, prin proiectare si execuție, cazării . Camerista trebuie sa bata la usa oricarui spatiu de cazare cand vrea sa intre, indiferent. TV pentru saptamana in curs, dupa caz;. Pentru PLATA INTEGRALĂ a cursului la înscriere – reducere. Curs camerista - Cursuri de calificare COD COR 5142TIP PROGRAM Nivelul I de Calificare TOTAL ORE 3( 1ore teorie, 2ore practica) . Sarcinile cameristei sunt: sa curete camerele, holurile si alte incaperi, manual. Din punctul de vedere al contextului lucrativ, camerista își.


DESPRE CE ESTE CURSUL DE CAMERISTA HOTEL. Dacă defecţiunea nu poate fi remediată în cursul zilei respective, spaţiul respectiv. Se urmareste: - Promptitudinea si respectul cu care intampina . Fundatia APT Cluj este un centru de formare profesionala oferindu-va Cursuri de Formare Profesionala in domenii precum:Curs Camerista Cluj. Cursul de calificare nivel 1: Camerista este de 3ore, din care 1ore teorie si 2ore practica.


Conditii de acces la acest curs este pregatirea generala . Taxa de inscriere curs; Activitatea de curs (partea de teorie si practica); Suportul de curs; Taxa de. Cursul este ACREDITAT DE AUTORITATEA NATIONALA PENTRU . Cursuri Ospatari, Bucatari, Brutari, Barmani, Receptioneri, Cameriste, Cofetari, Somelieri. Cursuri gratuite de calificare administrator de pensiune turistică şi cameristă.


Preţul cursului include suportul de curs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare