marți, 19 decembrie 2017

Butoi inox 200 l pret

Butoaie de 4 58 1litri Pt. Producem si comercializam butoaie vin orizontale din polipropilena alimentara import Germania, cel mai bun . Vand butoi inox l cu dop inox cu garnitura.

In pret este inclus butoiul, capacul pt. Diametrul: 5mm - Inaltime: 8mm - Fabricat din tabla otel rezistent la acizi, cu grosime de mm - Se inchide cu capac, cu bara siguranta cu . Butoi din INOX pentru vin Capaciatea: 2l Contine: - robinet - capac flotant - capac de praf - Picioare de sustinere Materialul are grosimea de mm. Cautari similare: butoi inox bere, butoi inox alimentar, butoi bere inox, butoi, butoi 100 butoi 1000l, butoi 200l, butoi apa, butoi bere.

Butoaiele din inox pot fi utilizate pentru depozitarea următoarelor lichide: - Vin - Bere - Apă - Lapte. Robinet (doar în cazul bidoanelor de și 5lt intră în preț) - Piciorușe (doar în cazul 200lt - Capac Ø5(Ø butoiului) - 300lt - Capac Ø640 .

Date tehnice: Diametrul: 5мм Înălţime: 8мм Fabricat din tablă oţel rezistent la acizi, cu grosime de mm Se închide cu capac, cu bară siguranţă cu . SEAP: Acest produs se află pe eLicitatie. Ne găsiți la rubrica Ofertanți sub numele de Expert Moldova Trading. Butoi din PE alimentara,de forma unui butoi din lemn,destinat pastrarii vinului si a bauturilor alcoolice.


Capacitate:2litri Usor de intretinut datorita suprafetei . Butoi pentru vin din plastic alimentar 2litri la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Butoaie din plastic . Butoi din inox 200L disponibil la Covera. Cumpara Butoi din inox 200L cu numai 1. Cuva retentie pentru butoaie 200l , constructie tabla ambutisata otel mm. Cumpara Butoi vin 2litri online de la eMAG la pret avantajos. Cisterna din inox cu capac Marchisio SPO215 21l.


Agro-Catalog ofera instalaţii:vase din inox dedicate micilor producatori pentru pastrarea. Diametru ∅ int 240- 450mm; Inaltime 200- 7mm; Capacitate 5-100L; Usor de. Vand palinca de prune 48-de grade putin galbena de butoi pret lei litru ! Butoaie inox alimentar, capacitate litri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare