vineri, 29 decembrie 2017

Festonat covoare galati

Compară companiile 10: BIROTICA S. FESTONAT COVOARE, EXCEL CLEANING S. Compară companiile in location GALAŢI: SPIRIDON S. Spalatorie de covoare Spiridon-Galati, Galați. Servicii profesionale de spalat covoare,mochete,. Executam servicii de festonat covoare. Spalat, uscat si festonat covor manual !

Preluam si aducem acasa covorul tau! Pentru a vedea mai multe de la Spalatorie de covoare Spiridon-Galati pe . SERVICII FESTONAT Carpet Store Galati va ofera servicii de festonat pentru intreaga gama de mocheta comercializata in magazinul nostru. Spalatorie covoare, spalatorie auto, FESTONAT COVOARE.


Masina de festonat covoare,mocheta. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Oferte promotionale pentru serviciul profesional de spalatorie curatatorie haine si covoare ecologica, preluate-returnate gratuit de la domiciliul dumneavoastra.


Pentru acest lucru, este nevoie sa-l duci intr-un centru unde se ofera servicii de festonare pentru covoare. Pare simplu, dar in realitate, nu este .

Magazinul comercializeaza o gama larga de covoare, perdele, draperii, lenjerii, mocheta, tapet si parchet, branduri in exclusivitate pentru Romania. Oferte FESTONAT COVOARE - Vanzari, Cumparari, Servicii FESTONAT COVOARE - catalog online si. SPALATORIE PROFESIONALA DE COVOARE GALATI. Covoarele ţesute manual de meşteriţele din s. Gaidar, Găgăuzia - Duration: 4:15.


Curatatorie-spalatorie Galati, spalatorii covoare Spiridon. Spalatoria de covoare Spiridon executa spalat covoare, mochete, carpete, paturi, jaluzele si perdele. Covorul PVC este usor de intretinut, antibacterian si antifungic.


Infiintat in anul 199 grupul de firme MOCHETA si ROMVIS SUD din Galati . La Dedeman puteti alege oricare din cele 2produse din categoria COVOARE. Preturi pentru COVOARE de la 1lei. Spalatorie, curatatorie profesionala covoare Galati Firma noastra va ofera servicii.


Publica rapid aici anuntul tau fara inregistrare pentru o vizibilitate online maxima sau cauta anuntul dorit. Mai multe detalii la telefon 0723627249.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare