joi, 21 decembrie 2017

Casa de covoare cluj fabricii

Str Fabricii nr 7Str Traian nr 5Orar L-V 09:30-20:0S 09:30-15:0D inchis. Casa de Covoare din Cluj-Napoca: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Punct de lucru-Str Traian nr 5Cluj-Napoca COVOARE-CASA DE COVOARE S.

Casa de covoare KAVEDA este in Romania de ani si este renumita in domeniul covoarelor in Transilvania. Detinut de firma Kaveda, magazinul Casa de Covoare comercializeaza en-gros si en-detail covoare de toate formele si. Rezultate pentru Covoare în Cluj-Napoca ; părerile clienților, prețuri, date de contact,.


Simplis iti permite sa salvezi, sa recomanzi si sa descoperi puncte de interes.

Casa Dumas - show-room de amenajari interioare. Gresie, faianta, obiecte sanitare, cazi, cabine de dus, baterii, accesorii.

Supafata teren 4mp + cota parte din drum. Suprafata utila a casei 1mp + terasa in spate + balcon la etaj. Casa este dispusa pe nivele: la parter living, . In magazinul DIEGO Cluj Napoca Va asteapta o diversitate larga de parchet laminat, covoare, mocheta, covoare PVC, tapet, perdele, draperii si accesori.


Covoare Pierre Cardin de acril si lana, Cluj - Romania. Casa dumneavoastra va fi mai frumoasa cu Pierre Cardin. Covoare, Perdele, Draperii, Perdele bucatarie, Galerii metalice, Galerii lemn masiv, Sine din lemn masiv cu profil de aluminiu. CLUJ-NAPOCA, Cod Postal 40062 Jud. COD CAEN:4647- COMERŢ CU RIDICATA AL MOBILEI COVOARELOR SI A ARTICOLELOR DE . Cea mai mare retea de distributie de covoare din Romania cu peste de magazine prin toata tara.


La noi poti gasi o gama impresionanta de mocheta de trafic, . SC CASA RUSU SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. Importator si distribuitor de mocheta, covor PVC, linoleum si alte pardoseli profesionale. Cazino Rounders Poker Lounge Cluj Napoca mocheta profesionala . Produce şi comercializează mobilier de birou şi pentru casă. Sunt incluse catalogul online al produselor distribuite, cu detalii despre activitate, reţea de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare