marți, 19 decembrie 2017

Spalatoria trompi constanta

Brătianu 28; 9002Constanta, Romania. Si mai sunt si tupeisti angajatii spalatoriei. Ba mai mult decat atat i-ti umbla .

Spalatorie auto Trompy, Spalatorie Constanta, afla adresa, telefon, website, program si localizare. SPALATORIA TROMPY, din Constanta — Descriere, date de contact, produse şi servicii. Firma Andalex SRL, cea care detine spalatoria Trompy, a obtinut ieri un act foarte important de la Primaria Constanta, Imobiliare, ZIUA de . De cateva zile ma tot gandesc sa schimb spalatoria ca au inceput sa dea.

TROMPI , pe strada crisanei , in piata chiliei , 15lei . Dupa asta, m-am transferat la spalatoria Decent de pe I. Bratianu (langa Trompi), unde sunt foarte multumit de cum spala masina. Dacă ai fost la Spălătorie Auto Trompy în Constanţa, scrie o recomandare, votează sau postează o poză făcută de tine pentru a-i ajuta pe ceilalți useri care . Stirile zilei din Eveniment : Un scandal de proporţii a izbucnit, joi seară, la spălătoria auto Trompi, din Constanţa. Trei cetăţeni turci au încasat o . Hotel Ioana este situat la 2de metri de gara Constanta, pe Bulevardul I. Spălătorie, Rezervări bilete pentru teatru, film, spectacole, . Scandal cu iz mafiot la spalatoria Trompi, ieri seara, in jurul orelor 21.

Un diplomat de la Consulatul turc, batut la spalatoria Trompi. In Constanta, ca-n vestul salbatic: EI sunt huliganii care ATACAU LUMEA PE STRADA . Este lugar está en la lista en la categoría auto . Spalatorie pe Salcamilor, zona Trocadero. Eu o spal pe bratianu peste drum de spalatoria trompi si dau 2ron . Transport gratuit, livrare in 24-ore.


Același lucru și cu celelalte spălătorii auto de pe bulevardul Brătianu ( Decent și Trompi ), cel de pe strada Caragiale ( Costin jr. ) și cel de pe str. A , vis-a-vis de Spalatoria Trompy ! Alte detalii numai personal la sediul firmei , nu telefonic sau prin mesaje ! Information about Centru Folii Auto si Parbrize, Bvd. Cazare hoteluri Constanta, Rezervari hoteluri Constanta la PRETUL MINIM GARANTAT. PLATA DIRECT LA HOTEL, fara carte de credit !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare