marți, 26 decembrie 2017

Ce inseamna sos

De la început, semnalul de alarmă SOS a constat într-o succesiune continuă de trei puncte, trei linii, trei puncte (fără spații), care în codul Morse înseamnă . Save Our Souls” este incorectă la fel și „Save Our Ships”. Apel internațional radiotelegrafic transmis de o navă în pericol de scufundare.

Apel, semnal prin care se cere ajutor în caz de . Vrei sa afli cat mai multe curiozitati si lucruri interesante? Ei bine, daca raspunsul este unDa, inseamna ca ai gasit cartea potrivita. Definitie sos - afla ce inseamna sos si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii romane - DexOnline.

Definitia cuvantului: sos, dictionar, dex roman online, ce inseamna? Save Our Ship sau Save Our Souls'' SOS este cea mai frecvent utilizată descriere internațională în codul Morse a unui semnal de alarmă:. Sosul Worcester, sau Worcestershire în denumirea sa completă, este un sos foarte popular în Marea Britanie şi adesea asociat cu bucătăria din . Intrebare: Ce inseamna initialele S.

Semnificatia visului sos, afla ce inseamna daca ai visat un sos, interpretarea viselor legate de sos. Dictionar de vise- talmacirea viselor online. Traducere pentru 'sos' în dicționarul englez gratuit și multe alte traduceri în engleză. Daca doriti un sos pentru o friptura de vita sau pentru fructe de mare, atunci cea mai buna alegere pe care o puteti face este sosul tartar.


M-am indragostit de sosul Ranch in Statele Unite, unde e foarte (poate mult prea) popular si chiar si in magazinul de la colt gasesti cel putin 4-5 . Există viaţă după jobul într-o corporaţie? Pesto, cuvant ce denumeste sosul originar din Genova, vine din limba italiana, de la pestare, care inseamna a zdrobi sau a sfarama. Sosul Pesto este una din cele mai populare bunatati pe care ni le-a oferit Italia.


Denumirea preparatului italian vine de la verbul pestare, care inseamna a . Oracolul Meu - completeaza oracole impreuna cu prietenii tai sau chiar fa-ti tu un oracol! Pesto este un sos vechi, tipic Mediteranei, ce există încă de pe vremea romanilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare