vineri, 8 decembrie 2017

Részecskeszűrő tisztítása házilag

Visszaesett az autó teljesítménye? Dizel Részecskeszűrő tisztítás, felújítás, javítás, autószervíz. A dízelnautóknak számos előnyük van, hátrányuk azonban az, hogy a motor lassan tud kellőképpen felmelegedni, hidegen .

Kell-e az autón programozni tisztítás és felszerelés után ? Vagy az autó felismeri hogy ki lett tisztítva és a hiba, és vészüzemmód megszűnik ! Rémálom a részecskeszűrő kiégetése - Kanosszajárás 3-as Meriva. Sajnos még dízel autó volánja mögött sem csupa móka és kacagás az élet akkor, ha városban élünk.

Mivel a részecskeszűrő a kipufogórendszer fontos eleme,. Tegyük fel, hogy Ön egy dízel autó büszke tulajdonosa. Ekkor azonban nem csak öröm jár az autó mellé, hogy olcsóbban tud tankolni, mint benzines társai, . Részecskeszűrő rendszerek miatt, a 20után gyártott dízelek esetén felmérésünk szerint a tulajdonosok legalább százaléka kénytelen szembesülni a . A részecskeszűrő tisztítás házilag is elintézhető, és akkor még csak fel sem kell, hogy merüljön bennünk a csere gondolata; ám .

BitPork: elvileg el kellene, hogy égjen, a részecskeszűrő így tisztítaná önmagát. Ez a csúcsteljesítményű termék egy speciális diesel tisztítóadalék, amely a részecskeszűrő regenerációjához alkalmazható. Részecskeszűrő tisztítás, csere nagy tapasztalattal, garanciával, további szolgáltatásokkal.


A részecskeszűrő tisztítás házilag egyaránt kivitelezhető. A részecskeszűrő, azaz a DPF (Diesel Particulate Filter) azonban számos. Bár a részecskeszűrő önmagát is tisztítja, az időközönkénti . Részecskeszűrő tisztítás, DPF tisztítás, FAP tisztítás. Projektoros angel eyes első fényszóró házilag.


A részecskeszűrő annyira összetett rendszer, hogy hibáját nem lehet a visszajelzőlámpa kiiktatásával leplezni, a meghibásodás könnyen . A részecskeszűrő a dízelmotor működése során keletkező. Egyre több cég kínálja a részecskeszűrő tisztítás szolgáltatást, mikor különféle . Fap-dpf-részecskeszűrő- tisztítás (Autó - Kipufogó, katalizátor, turbo - Kipufogó egyben). LESZERELT ÁLLAPOTBAN TÖRTÉNIK A TISZTÍTÁS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare