luni, 11 decembrie 2017

Ceara corectoare

Ceara corectoare (galben pai U107). Ceara corectoare moale pentru mobila din pal,mdf sau lemn, diverse culori. Batonul de ceara adera perfect la orice suprafata de lemn, umple crapaturile si gaurile si face corp comun cu lemnul.

O aplicare este de obicei suficienta pentru a . Ceara corectoare moale este solutia ideala pentru indepartarea cu usurinta a oricaror urme de zgarieturi. Mobilierul din lemn sau pal poate fi retusat in zonele deteriorate cu ceara corectoare in diverse culori. Ceara corectoare poate fi lacuita sau vopsita cu vopsele .

Ceara Moale pentru Retus si Ceara Novoryt. Produse similare: Capac plastic adezivat. Permite retusare cu vopsea rezistenta la lumina, a tuturor susprafetelor de lemn. Se foloseste pentru interior si exterior. Ceara Corectoare Ceara Corectoare.


Prin amestecarea diferitelor nuante de ceara,. Descriere produs: Ceara Corectoare.

Disponibilitate:Stoc limitat; Cod produs: 0293-187. Producator: -; Culoare; Diferite Culori; Cod; CEARA . Suprafața deteiorată se poate pre-colora cu un marker de corectare într-o nuanță potrivită lemnului, după care se umple golul cu ceară corectoare topită. Ceara are consistenta moale, se aplica prin frecare pe partea lovita,. Ceara corectoare gri manhatan 5(U505) CEARA CORECTOARE.


Set batoane ceară moale pentru reparații SOLIDO - set batoane. Chit pe baza de ceara, ideal pentru reparatii si retusari pentru PAL melaminat, acopera rapid si eficient ciobiturile si rupturile mici aparute in procesul de lucru. Baton corector ceara Hard Wax - Stick de ceara dura.


Special pentru repararea suprafetelor sintetice si moderne, cu punctul de topire la C. Baton ceara corector zgarieturi parchet - Ceara parchet Pronto 7ml, Set corector Kores fluid corector + diluant + ml, Parchet Iroko, Parchet Incalzire in . Producator de mobilier, Mobila la comanda : bucatarii sufragerii, camere tineret, dormitoare, spatii comerciale, baruri si alte tipuri de mobilier. Catalog Accesorii WTP 20- Diverse Borma. BATOANE CEARA SI MARKERE CORECTOARE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare