miercuri, 6 decembrie 2017

Containere second hand cluj

Containere Cluj Napoca de vanzare prin firma noastra, containere second hand sau containere noi produse in Romania, containere maritime . Containere Santier Cluj- Oferte, Preturi - Containere Santier de Vanzare. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale.

Pro container este un producator de containere birou si santier metalice din Galati, ce produce, vinde si inchiriaza containere noi sau second hand (SH) conform . Containere birou Cluj de vanzare sau inchiriere. Containere birou Cluj noi sau second hand: containere de birou Cluj, cu preturi incepand de la 13E Nou. Oferte la toate tipurile de Containere Paza in Cluj - Reduceri de pret - Containere.

Livram orice tip de container paza in Cluj. Oferte la toate tipurile de Containere de Vanzare in Cluj - Reduceri de pret - Containere Santier - Containere Birou cu Dicount. Inchiriem containere Cluj la preturi de producator.

Containere Cluj la preturi de producator cu livrare rapida in Cluj. Hc de vanzare in Cluj, pret container second hand de la 27euro plus tva, pentru container maritim second hand . Containerele tip birou de vanzare in Cluj pe care le comercializam au preturi mici sunt doar noi si sunt echipate ca si un. Containere locuit de vanzare Cluj - firma noastra vinde containere locuit noi si containere locuit second hand in Cluj, lunar avem containere locuit la oferte . Cadre Containere de vanzare in Cluj - preturi incepand de la 13E Nou.


Dimenisiunile containerelor sunt la marimi ISO de incarcare si ancorare in structuri. Containere birou de vanzare cu preturi incepand de la 13E . Containerele maritime pentru depozitare second hand comercializate de. Ploiesti , containere Timisoara , containere depozitare Cluj Napoca , containere Arad . Vanzari si inchirieri ieftine containere metalice case de.


Spatiul de productie si birourile sunt situate in judetul Bihor, la intrarea in orasul Alesd dinspre Cluj Napoca, str. Container maritim 20' standard , dimensiuni exterioare modul 0m x 4m x 5m second hand .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare