joi, 14 decembrie 2017

Creion corector mobila

Fix It Pro Creion Lac Corector Zgarieturi Vopsea Auto. Mobila - Decoratiuni Decoratiuni. Cele creioane de ceară cu nuante diferite, sunt concepute pentru a umple și ascunde zgârieturile și fisurile adânci in mobila, parchet etc.

Co Dimensiune (mm), Finisaj, Pret. Marker cu vârf teșit pentru mobilier din lemn (retușuri), 2. Marker corector pentru mobila Artline,de culori diferite. Koh-I-Noor Hardtmuth: Set Marker gros cu LAC CORECTOR pentru MOBILA - varf tesit, ÷ 5mm, nuante: pentru: moli fag, stejar, mahon, mahon rosu .

Sortieren nach: Beliebtheit, Erscheinungsdatum. Marker corector colorat pentru lemn Holzmarker - Marker corector opac, acrilic. Permite retusare cu vopsea rezistenta la lumina, a tuturor susprafetelor de lemn. Marker corector colorat - Holzmarker.


Recomandata in special pentru mobila antica si valoroasa. Pigmentii albi, protejeaza si dau un aspect antic mobilei. Echipat cu 1de bucati de ceara de retus moale si de creioane de retus. Mod de utilizare:- treceti batonul direct pe suprafata zgariata, ca pe un creion;- asteptati 2-minute si eliminati surplusul cu o carpa.


Cu ajutorul unui marker sau creion corector pentru mobila este mult mai usor sa repari micile zgarieturi, fasiile decolorate sau alte imperfectiuni care afectea.

Zgarieturile de pe suprafata mobilei se pot masca cu fluid corector de. In functie de culoarea mobilei, poti ''machia'' zgarieturile cu far creion . FERONERIE MOBILA,ZAVOARE Targu Mures, OPRITORI,ADEZIVI,PIULITA-SAIBE Targu Mures, CREMOANE,CUIERE,CONEXPANDURI,ANCORE . Ceara corectoare (galben pai U107). Marker corector pentru retus in urma zgarieturilor, pentru mobila din pal sau mdf.


Koh-I-Noor Set Marker gros cu Lac corector pentru Mobila varf tesit 5mm Lista de preturi - cel mai mic pret, preturi. Numele produsului, corectoare mobila. Descriere, chituri pe baza de apa,batoane ceara,carioci,creioane corectoare . Creion corector pentru lacul de unghii (3ml) Producator: Peggy sage Categoria: accesorii Model: 1201Cod produs: 2Contine mine de schimb.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare