miercuri, 27 decembrie 2017

Fisa post ingrijitoare scoala

Face curăţenie în sala de sport şi în curtea şcolii. Am conceput o fisa a ingrijitorului. Precizez ca scoala functineaza cu centrala pe lemne. FISA INDIVIDUALA A POSTULUI NR - INGRIJITOR CURATENIE - Resurse umane.


DENUMIREA POSTULUI: îngrijitor curatenie. PREGĂTIREA PROFESIONALĂ: -studii medii. Numele şi prenumele titularului: 2. Denumirea postului: ÎNGRIJITOR, personal pentru întreţinere şi pază conform . ATRIBUŢIILE INGRIJITORULUI DE CURATENIE. Pagina prezinta, pentru exemplificare, model de fisa de post - FISA DE POST INGRIJITOR. Numele şi prenumele angajatului : Nivelul postului : Funcţia şi gradul profesional care caracterizează . C) Condițiile generale de ocupare a postului de Ingrijitor – Studii medii: I. Condițiile specifice postului : studii medii,diploma de absolvire a scolii generale.


Atributii de serviciu (conform Fisa post);. Fișa cadru a postului pentru personalul didactic auxiliar de informatician. Fișa individuală a postului – îngrijitor. Studii generale: şcoală generală;. Realizarea în întregime a sarcinilor prevăzute în fişa postului, în vederea bunei . Efectueaza si alte sarcini trasate de catre conducere in limita capacitatii sale fizice si intelectuale si a . COR era denumirea de ingrijitor ce puteai sa o . Dificultatea operaţiunilor specifice postului : 2. Complexitatea postului în sensul . Salii de sport din cadrul Scolii Generale Tintareni.


DENUMIREA POSTULUI: îngrijitor curăţenie. Grădiniţa cu Program Normal Şam Dornei. FISA DE POST FOCHIST (muncitor calificat). Denumirea postului: Ingrijitor cladiri.


Daca in organigrama denumirea postului difera de cea din COR, va trebui sa mentionati in fisa si denumirea din COR. Copia fişei de evaluare a performanţelor profesionale individuale. Tematica şi bibliografia pentru ocuparea postului de îngrijitor de curăţenie:. NGRIJITOR - perioadă nedeterminată - Studii clase sau școala profesională - post în cadrul . CONCURS PENTRU OCUPAREA UNUI POST DE INGRIJITOR.


Conditii specifice pentru ocuparea postului vacant de ingrijitor scoala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare