luni, 25 decembrie 2017

Domestos concurs 2016

Domestos susţine igiena de şi contribuie la îmbunătăţirea condiţiilor de igienă în şcoli şi grădiniţe. Inscrie-ti clasa Descarca materialele Clasele inscrise Castigatori . Campania Susține igiena de și-a desemnat câștigătorii ediției 2016!

Fii alături de Domestos în concursul național “Susține igiena de 10”, ce are ca . Domestos lansează cea de-a doua ediție a concursului național. Perioada de înscriere în concurs este septembrie – noiembrie 2016. Concurs naţional de creativitate Domestos susţine igiena de - centrat pe tematica igienei la şcoală şi acasă.

Domestos lansează cea de-a doua ediție a concursului național de creativitate - „Susţine igiena de 10”, . Domestos a lansat a doua editie a concursului national de creativitate „Sustine igiena de . Concursul national este organizat in perioada 15. Concursul „Igienă acasă și la școală, pentru secțiunea claselor I-IV, s-a încheiat. Decebal, Județul Dolj, cu mascota Domestos Ica. Apr, 2022:Comunicat de presa - Coalitia pentru Educatie „Viitorul . Ca un autentic expert în igienă, Domestos te ajută să trăiești într-un mediu cu adevărat curat, fie că ești acasă sau la . FAZA JUDETEANA, MARTIE 201 ORA 10.


PDF document, 3kB (3809bytes).

Domestos lupta impotriva microbilor si lanseaza, cu sprijinul Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice, concursul national de creativitate pe . Domestos, printr-o campanie promoțională, se implică în această problemă și lansează și în 20concursul școlar Susține igiena de 1 . Concurs Național de creativitate ,,Domestos susține igiena de nota 10″ centrat pe tematica igienei la. Concurs - Domestos sustine igiena de 10. Domestos, expertul în igienă, lansează şi în 20concursul “Susține Igiena de 10”, inițiativă desfășurată cu sprijinul Ministerul Educaţiei . Domestos luptă împotriva microbilor și lansează, cu sprijinul Ministerului Educației și Cercetării Științifice, concursul național de creativitate . PROGRESIV Octombrie 20- Page 60. Oetker demarează a Domestos lansează cea de-a doua ediție a concursului național doua .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare