joi, 21 decembrie 2017

Iss curatenie

ISS este lider mondial pe sectorul de Facility services, oferind o gama de servicii variata la nivel. Detin cel mai pretios secret al activitatii de curatenie. Pagini similareISS este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii destinate locatiilor,.

In Romania ISS este reprezentat de urmatoarele companii:. Locuri de munca ISS Facility Services. Pentru angajari la ISS Facility Services poti trimite un CV, o scrisoare de intentie si aplica la joburi full-time sau part-time. INFORMATII FINANCIARE ŞI FISCALE STATUS: Lichidare COD. Domeniul de activitate: Curăţenie - servicii . Informaţii de contact, telefon, adresă.


Domeniul de activitate: Curăţenie - echipamente, accesorii . Cerintele postului: Varsta intre si de ani; Discreta, responsabila, calma, dinamica; Sanatoasa . Sunt angajata firmei de curatenie ISS FACILITY SERVICES SRL cu punctul de lucru la Raiffeisen bank(cu part time ore) In urma . ISS este lider mondial în furnizarea de facility services, cu peste 530. Poziția secundă în topul firmelor de curățenie după nuărul de . Vezi ce locuri de munca sunt disponibile chiar acum la ISS Romania. Iss Facility Services SRL angajeaza pentru pozitia Ingrijitor Cladiri in. Ingrijitor curatenie la Liceul Tehnologic Special „Samus” din Cluj-Napoca în Cluj-Napoca. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare . I was an Area Supervisor for ISS for a little over a year and it was not a pleasant experience to say the very least.


The pay was incredibly on the low end and the . In anul 200 Iss Facility Services SRL a avut ca obiect de activitate: Activitati generale (nespecializate) de curatenie interioara a cladirilor. ISS Facility Services din Bucuresti: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Dacă ai fost la Iss Facility Services S. Timişoara, scrie o recomandare, votează sau postează o poză făcută de tine pentru a-i ajuta pe ceilalți useri care . Job actual: Iss facility services firme iss. Domeniu de baza: Aget de curetenie .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare