joi, 7 decembrie 2017

Spuma activa pentru covoare

Produs pe baza de spuma activa cu efect de scoatere a petelor de pe covoare, mochete, tapiterii. Se utilizeaza atat manual cat si cu .

Se utilizeaza cu generatoare de spuma si pe aparate de . Are cineva experiente cu spuma activa folosita pt. Oferte produse si servicii: spuma activa pentru covoare. Producatori, distribuitori, furnizori - Detergent covoare carpete si tapiterii cu.

Intreaba-ne despre ofertele pentru Spuma activa. Detergenti profesionali de curatat covoare, mocheta, tapiterie si tapiterie auto (8) Detergenti industriali de . Spuma activa Karcher Ultra Foam 6. L la cel mai bun pret acum la Dedeman. Solutie curatat covoare Karcher RM 51l.


Carpet Cleaner - detergent universal ecologic pentru masinile de spalat covoare si mochete. Pentru a reda curatenia si culorile mochetelor si covoarelor dumneavoastra folosim utilaje. Servicii curatare covoare, spalare covoare si mochete, curatatorie chimica ecologica,.


Asta inseamna economie de apa, sampon si foarte important covorul se va usca foarte repede (in medie minute).

Curatare mocheta cu spuma activa in Bucuresti. Curattotal benficiaza de echipamentele ultima tehnologie - curatarea mochetei cu spuma activa (uscata). Detergent spuma cu aerosol pentru covoare Sano Carpet Plus 2in 600ml. Produsul incorporeaza noua tehnologie “ONT” de dezodorizare activa pentru . Cumpara Spuma activa Karcher pentru duza, l online de la eMAG la pret avantajos. Metoda de curatare cu spuma activa este foarte folositoare pentru tesaturile din fibre naturale sau pentru textilele a caror compozitie nu permit spalarea umeda, . Metoda cu spuma activa – este metoda mai putin eficienta si folosita doar in cazuri deosebite , si anume atunci cand mocheta este fabricata din . Servicii de curatare mocheta cu spuma activa, folosind o tehnologie moderna in procesul de curatarea si spalarea mecanizata a mochetelor.


Cel mai bun detergent recomandat pentru spalarea de covoare,mochete,tapiterii textile cu spuma activa uscata care elimina bacteriile si microbii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare