miercuri, 22 martie 2017

Batoane de ceara pentru parchet

Batonul de ceara adera perfect la orice suprafata de lemn, umple crapaturile si gaurile si face corp comun cu lemnul. O aplicare este de obicei suficienta pentru a . Ceara de parchet sub forma de pasta.

Ceara pentru parchet pe baza de apa, cu efect de auto lustruire, foarte rezistenta in timp. Bagheta de ceară corectează micile deteriorări şi imperfecţiuni de pe suprafaţa plăcilor de parchet laminat Woodstep. Ceara corectoare moale este solutia ideala pentru indepartarea cu usurinta a oricaror urme de zgarieturi.


Baton corector ceara Hard Wax - Stick de ceara dura.

Batoanele sunt confectionate din ceara naturala si se folosesc pentru retusarea suprafetelor de lemn deteriorate. Produse retus Ceara stucco dura BormaWachs Baton de ceara stucco dura usor de topit. Ideala pentru reconditionarea suprafetelor sintetice si.


Batoanele disponibile in de culori sunt disponibile si separat. Ceara corectoare (galben pai U107). CEARA CORECTOARE BATOANE MOALE LEMN.


Ceara lichida intretinere suprafete lemn l la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria SOLUTII DE .

Pagina din - Zgarieturi pe parchet laminat - postat in Casa noastra,. Chit pe baza de ceara, ideal pentru reparatii si retusari pentru PAL. Ceara corectoare moale pentru mobila din pal,mdf sau lemn, diverse culori.


Baton ceara corector zgarieturi parchet - Ceara parchet Pronto 7ml, Set corector Kores fluid corector + diluant + ml, Parchet Iroko, Parchet Incalzire in . Eliminati de pe suprafata de tratat eventualele parti neaderente cu o surubelnita sau spaclu, incalziti in mana batonul de chit de ceara cca. Cumpara Ceara pentru parchet Pronto, 7ml online de la eMAG la pret avantajos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare