luni, 20 martie 2017

Fisa postului fochist scoala 2016

FISA DE POST FOCHIST (muncitor calificat). Denumirea postului: FOCHIST (muncitor calificat). Ierarhice (control, îndrumare, posturi supervizate): subordonat faţă de şeful de centru, adjunct şef centru, activitate supervizată de către administrator;.

Muncitor centrala termica (fochist). Găzduire WEB pentru şcoli şi licee Găzduire.

Fişier ataşat ( Număr de descărcări: 2) Fişier ataşat 14. O fisa a postului pentru paznic, ma puteti ajuta? Lucian Pavel” Oltenita, in sedinta din data de 31. Pagina prezinta, pentru exemplificare, model de fisa de post - FISA DE POST FOCHIST. Fișa cadru a postului pentru personalul didactic auxiliar de pedagog școlar.


Fișa individuală a postului – fochist. Fisa postului Fochist - model standard complex Rubinian. COR 20- 81- Fochisti la masini cu abur si cazane.


Fochistii la masinile cu abur si cazane intretin si actioneaza diferitele tipuri de masini cu.

Muncitor calificat fochist – post de execuție, studii medii, normă întreagă, perioadă. Selecţia dosarelor și afișarea rezultatelor: termen 08. Atribuţii de serviciu (Fisa post - FOCHIST);. STUDII DE SPECIALITATE: Studii medii (şcoala profesionala); Apt medical; . Atributii de serviciu (Fisa post - FOCHiST);. A POSTULUI: STUDII DE SPECIALITATE: Studii medii (scoala profesionala); Apt medical; A promovat examenul . Fişa postului de fochist este prevăzută in Anexa iar fişa postului de îngrijitor.


Prin modificările aduse în fişa postului, lucrătorii respectivi care au fost trecuţi pe posturi de paznici deşi nu prestează această activitate pierd o . Plan managerial al ISJ Vaslui – an scolar 2016-2017. Anunt–Concurs pentru ocuparea unui post de muncitor calificat I fochist si un post de agent de paza, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare