luni, 27 martie 2017

Sun plaza magazine

Peste 1de magazine de îmbrăcăminte şi accesorii, încălțăminte, parfumerie și cosmetice, bricolaj, hypermarket, electronice și electrocasnice, telecom dar . Mall-ul Sun Plaza din București își așteaptă vizitatorii cu multe reduceri,. Sun Talks: Hai să vorbim despre tine, femeia de senzaţie!

Sun Plaza – Destinație de senzație – 1de magazine, zona dedicată food fun. Oferta comerciala Sun Plaza include un hypermarket Cora, magazinul de bricolaj Baumax - pentru prima data in Bucuresti, Flanco, in vreme ce . Printre noii chiriaşi se numără şi retailerul american Forever 2 care deschide în Sun Plaza unul dintre cele mai mari magazine din ţară. Sun Plaza, mallul care a raportat la Ministerul de Finanţe un profit de 9milioane de lei (2milioane de euro) la o cifră de afaceri de de . Accessorize - Sun Plaza Magazin din Bucuresti. Afla cronici, evenimente, pareri, informatii, adresa pentru Accessorize - Sun Plaza pe Metropotam! Bam Boo - Sun Plaza Magazin din Bucuresti.


Afla cronici, evenimente, pareri, informatii, adresa pentru Bam Boo - Sun Plaza pe Metropotam! Domeniul de activitate: Magazine - îmbrăcăminte. Rezultate suplimentare: DONELLI S. La șase ani de la inaugurare, Sun Plaza Shopping Center se pregătește de un proces de reconfigurare care ”va îmbunătăți în mod . Vizitați-ne în una din locațiile noastre: București.


Sun Plaza Shopping Center - Destinatie de senzatie! Este un MALL dragut cu magazine frumoase unde am luat multe lucruri la un pret bun ,tot inainte. Mallul Sun Plaza, închis de Crăciun şi de Revelion. București, Centrul comercial SUN PLAZA, spațiul 1. Cu o gamă care acoperă atât nevoile nou-născuților, cât și ale părinților, Bebe Tei din centrul comercial Sun Plaza din Capitală este, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare