marți, 14 martie 2017

Sifon baie

Romstal iti pune la dispozitie o gama larga de Sifoane de pardoseala si terasa la cele mai bune preturi. Intra pe site si vezi ce oferte ti-am pregatit. Romstal iti pune la dispozitie o gama larga de Sifoane si scurgeri la cele mai bune preturi.

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria VENTILE SI SIFOANE. Preturi pentru VENTILE SI SIFOANE de la lei. Rigole, Sifoane de pardoseala - Cabine, Cadite si Dusuri - Cel mai mare magazin onlie de Obiecte Sanitare.

Puteti alege din peste modele de sifoane de pardoseala. Sifon pardoseala, iesire laterala, pentru baie. Sifonul de pardoseala ajuta evacuarea apei din intreaga baie.


Din experiente proprii stim ca nu o data ne-am trezit in mijlocul unei bai pline de apa. Un scurt clip cum montam un sifon de scurgere. Renovare baie - cum se construieste un WC. Noile instalatii de evacuare pentru baie intr-o culoare moderna metalizata unesc aspectul estetic cu.


Avem peste produse in categoria Sifoane si racorduri cu preturi de la 7. La evaluarea amenajarilor interioare am constatat ca proiectul blocului nu prevede in nici o baie sifonul de scurgere.

Sifon pardoseala baie 15xcm, evacuare mm Crimel Date tehnice Dimensiuni 1x 1mm Diametru evacuare mm Gratar inox Inaltime mm. Corp sifon din ABS, cu garda hidraulica detasabila, si evacuare laterala DN 50. Vino la Brico Depot si alege produsele tale preferate din categoria Sisteme de vidaj şi sifoane. Inovaţia absolută a sifoanelor de pardoseală KESSEL Practicus este aceea ca ele au un corp de dimensiuni mai mari.


Sifoanele de pardoseală Practicus, . Rigola dus, Sifon pardoseala, rigole de dus acoperire ceramica sau gratar diferite dimensiuni din otel inoxidabil AISI 304.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare