miercuri, 15 martie 2017

Euro cleaning oradea preturi

Cu peste ani de experiență în domeniu, Eurocleaning vă așteaptă în cele două locații din Oradea cu toată gama de servicii de curățătorie și spălătorie la . Curățătorie și spălătorie profesională de haine, covoare, fotolii, canapele. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare .

Rezultate pentru Cleanser în Oradea ; părerile clienților, prețuri, date de contact,. Spalatoria spalatoria de covoare H2O din Oradea va ofera cel mai. Covoarele curate,miros plăcut, preturi foarte bune!

Iar din 20ne-am deschis noul punct de lucru si in Oradea dorind sa oferim si aici aceeasi calitate si seriozitate! Tarifele prezentate sunt exprimate in EURO fara TVA la cursul BNR din ziua facturarii. Preturile sunt orientative si pot varia in functie de gradul de complexitate si timpul de.


Revizie Generala+ Spalare Chimica Centrala termica in condensatie + Solutie Boiler Cleaner - Putere kw, 10 12 euro.

EURO CLEANING SRL - CUI 100122- Toate datele firmei! Pretul unei astfel de copii nu poate depasi costul sau administrativ. CUI 355104- Toate datele firmei! Date Firma - Euro Cleaning Quality.


Suntem acreditați de Serviciul European Integrat pentru Anvelope (EBTS) pentru. Două instalații moderne de spălare și o stație de purificare a apei; Primiți un certificat ECD (European Cleaning Document) care garantează. Ce capital este necesar la înfiinţare şi ce tarife se practică pe piaţa de cleaning.


Andreea Matei estimează un minimum de 5. Sa-mi deie ei mai intai 20de Euro pe luna si veti vedea ca nu o. Novelty is essential for cleaning, to unchain your mind. Cu atat mai putin de luat la pret de matineu in postarea dvs. Calea Clujului 279-2- 4105Oradea, Judet Bihor (Romania).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare