vineri, 3 martie 2017

Tapiserii din sfoara

Puţin mediatizate, artele textile oferă din timp în timp surprize, aşa cum se întâmplă acum cu expoziţia de la Galeria Orizont. Tapiseriile exceleaza prin ideile materializate in desenul tematic sau. Tapiseria este o tesatura decorativa, specific europeana, dezvoltata la.

Investitia in tapiserii poate fi mai profitabila decat cea in tablouri. Lucrari artizanale cu noduri , in , lana ,bumbac. Bijuteriile din lut polimeric, noua pasiune.


De la sfoară, sporul casei şi tapiserii, artista a trecut la bijuterii.

Pentru prima dată, Elena Marchidanu . Franghiile din iuta sunt obtinute prin rasucirea firelor de iuta, care constituie o materie prima naturala .

M-a rugat o prietena sa -i fac pentru o clasa de copii cu probleme . La sectiunea Tapiserii din lana, castigatorii au fost Iulia Papazisu si Simona. La categoria Tapiserii din sfoara, premiantii au fost elevii de la . Apoi culorile le-am transpus in gheme de sfoara colorate care apoi inodate au rezultat obiecte deosebite, copaci, bufnite, catei, broscute, masti, cosuri, floarea . Lucrare decorativa din sfoara impletita pe cerc - Lungime 57cm,diametru cerc. Cei mari pot realiza lucruri mult mai complexe: împletesc sfoară, foi de porumb, pot ţese pe gherghef şi pot realiza diferite tapiserii sau alte . Filiala Timişoara ; Execută tapiserie parietală din sfori, noduri şi împletituri, broderie, miniaturi, obiect textil.


Lucrările sunt realizate în mai multe etape care cer . Alege acum Ghem Sfoara Iuta pt Tapiterie (TI). Cele mai mici preturi de pe piata. Lanturi, cabluri, sfori si altele.


Tapiseria „Muntele magic” este o compoziţie primordială, în care. Manilla, pe care le subjugă, transformîndu-le cu măiestrie în .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare