miercuri, 29 martie 2017

G2a romania

G2A este platforma globală de jocuri digitale cu cea mai rapidă creștere. Cumpără și vinde legal jocuri pentru Steam, Origin, Uplay, Battle. COM is a global Marketplace with all kinds of digital products including.

G2A vă urează La Mulți Ani de Ziua României și v-a pregătit un mic cadou: v-ați . Cei de la G2A nu au vrut sa-mi dea banii inapoi asa ca a trebuit sa fac plangere pe paypal ca sa-i primesc. Preturile sunt bune dar nu ti-as . Imi zice Acceapta termenii si conditiile ca sunt in afara UE, adica cum Am bifat Romania, atunci de ce spune ca ma supun taxelor si tva-ului Ca .

Concursul cu marele premiu un joc original FIFA organizat de către echipa noastră cu sprijinul G2A a ajuns la final. COM Limited is a global digital marketplace which specializes in gaming products. English, French, German, Hungarian, Italian, Japanese,.


Korean, Polish, Portuguese, Russian, Romanian, Spanish, Taiwanese, Turkish, Vietnamese. Become a part of the Global Digital Marketplace. Browse our job offers, find the one that suits your qualifications and apply for a new career opportunity. Eu sunt Tibi si in acest tutorial va voi invata cum sa cumparati jocuri de pe G2A si sa va creeati propriul refferal din care puteti castiga bani.


Are ceva daca la Selecteaza locatia ta las cum e in poza ca sa nu platesc TVA de al Romaniei ? G2A is a global Marketplace with thousands of digital products. Jocuri: Ce recomandati, sa cumpar CS:GO-ul de pe G2A sau de. Daca puneam pe romania unde e TVA (mumu Iohannis) era . Daca ai activat g2a shield ai returnare garantata a banilor in caz de ceva. In plus, sunt convins ca nu toti cititorii ArenaIT traiesc in Romania, iar in alte.


Numai bine, Dana Pavel Romanian Market Specialist G2A.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare