vineri, 24 martie 2017

Octavia ecol

Spalatorie-curatatorie ecologica Grand Service Mangalia asigura servicii de spalatorie haine, spalatorie covoare, curatatorie haine chimica ecologica, curatenie. Octavia Ecol, Spalatorie, curatatorie ecologica de haine in Constanta si Mangalia. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in .

A din Mangalia, Telefon 0315cu Orar, păreri şi Persoană de contact. Spalatorie Curatatorie Mangalia Constanta - Octavia Ecol. Octavia Ecol presteaza servicii de spalatorie ecologica si curatatorie chimica pentru o gama larga de textile, folosind produse de calitate si utilaje profesionale. Este vorba despre angajatele unei spălătorii din Mangalia, Octavia Ecol, care nu au stat pe gânduri atunci când au dat peste o sumă de bani cu .

Octavia Ecol presteaza servicii de spalatorie ecologica si curatatorie chimica pentru o gama larga de textile, folosind produse de calitate si.

OCTAVIA ECOL SRL - CUI 150300- Toate datele firmei! Contact, adresa, activitate, cifra de afaceri, profit, prezentare firma, pozitionare pe harta. Găsește orarul pentru Octavia Ecol SRL în Rozelor Nr.


A, 90550 Mangalia și verifică alte detalii, precum hartă, numere de telefon sau website. Domeniul principal de activitate al OCTAVIA ECOL S. CAEN: Spalarea si curatarea (uscata) articolelor textile si a produselor din blana . OCTAVIA ECOL SRL 15030018-Toate datele firmei! Actionari,Administratori,Bilanturi,BPI,Monitorul Oficial,Dosare,Monitorizare si Verificare Firme.


OCTAVIA ECOL SRL, localitatea Mangalia, judet Constanta. Adresa, telefon, date de contact Lista complata a firmelor din judetul Constanta. Elena Dupa este angajata spalatorie Octavia Ecol din Mangalia.


Este o femeie simpla, dar cu suflet de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare