vineri, 10 martie 2017

Case vechi taranesti de vanzare

Casa Taraneasca cu teren 24mp deschidere drum principal. De vanzare casa veche, taraneasca. MAGURELE, Ilfov, strada Unirii, teren 21mp cu casa batraneasca.

Casa Batraneasca în Bucuresti OLX. Vand casa la tara sat Neajlovu, comuna Clejani, judetul Giurgiu. Imobiliare, Case la tara de vanzare, Vand casa la tara in sat Boian loc. LUXWIL vinde în localitatea Feiurdeni, la km de Cluj, casă veche, în centrul localităţii .

Imobiliare, Case la tara de vanzare, Vand casa in sat Pietroasa , imaginea 1. Vind casa , (sau pe schimb garsoniera confort Cluj ) veche o camera cu o . Anunturi imobiliare de vanzari case la tara in Sibiu. Mai aproape de oras, in Chinteni, o casa este scoasa la vanzare pentru. Casa de vanzare in Chiuiesti Judetul Cluj - Chiuiesti.


Casa de vanzare in Chiuiesti Judetul Cluj, Chiuiesti . O bătrână trăieşte într-o casă de lut, veche de 2de ani - Duration: 2:39. Criteriu de cautare: Categoria vanzari, Tip imobil: casa la tara, Judet: oricare, Oras:.

Cluj Napoca, compusa din casa taraneasca. Anunțuri gratuite Case - Vile de vânzare din Prahova pe Lajumate. Casa taraneasca de chirpici (adobe) din Carpatii Orientali. Cartea poștală veche de mai sus înfățișeazăun sat tipic de câmpie din zona de sud a. Unele asemenea case sunt de vanzare la preturi destul de rezonabile, dar din pacate de . Pentru case vechi de vanzare in transilvania la munte iti oferim multiple optiuni de alegere. Anunturi Imobiliare case vechi de vanzare in transilvania la munte . CASA DE VANZARE-TRADITIONALA-ROMANEASCA -sat Pasarea, comuna.


In rest, mai exista in casa cateva piese de mobilier mai vechi (unele foarte vechi) . Casa Zona: Miroslava Suprafata: mp Camere: Adaugat in 12-03-2055.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare