joi, 16 martie 2017

Marker corector mobila dedeman

Ceara lichida intretinere suprafete lemn l la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria SOLUTII DE . Cele creioane de ceară cu nuante diferite, sunt concepute pentru a umple și ascunde zgârieturile și fisurile adânci in mobila, parchet etc.

Marker corector pentru retus in urma zgarieturilor, pentru mobila din pal sau mdf. Marker corector pentru mobila Artline,de culori diferite. Este usor sa utilizati, indicat pentru a repara zgarieturi pe produse din lemn.

Batonul de ceara adera perfect la orice suprafata de . Gelarti Designer Studio Producator: Moose Categoria: stampile si stickere Cod produs: moo_140Contine: studio designer, x ml vopsea, foi cu . Marker corector colorat - Holzmarker. Recomandata in special pentru mobila antica si valoroasa. Pigmentii albi, protejeaza si dau un aspect antic mobilei.


Reda lemnului culoarea naturala si lasa un aspect.

Koh-I-Noor Hardtmuth: Set Marker gros cu LAC CORECTOR pentru MOBILA - varf tesit, ÷ 5mm, nuante: pentru: moli fag, stejar, mahon, mahon rosu . Ceara corectoare (galben pai U107). Ceara corectoare (verde tuborg 153). Alege din 2oferte pentru creion corector vopsea.


Creion corector vopsea - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Si eu iti recomand tot pasla sub picioarele obiectelor de mobilier. Noi avem parchet de lemn masiv si am pus si pasla si cu toate astea tot mai . Marker permanent Schneider 13 varf rotun 1-mm, Negru.


Marker tabla Pilot Vboard Master, 6mm varf rotund albastru. LAMPA BACTERICIDA MOBILA CU ULTRAVIOLETE 2X30W. Parchetul, ca orice obiect de mobilier, se poate sterge cu un detergent special. Din pacate pasta corectoare folosita si recomandata pentru .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare