marți, 7 martie 2017

Bogart insolventa

Compania Bog'Art, lider al pietei de constructii din Romania, estimeaza o. Raul Doicescu, proprietarul Bog'Art. Omul de afaceri Raul Doicescu, fondatorul companiei de construcții Bog`Art, care împlinește anul acesta un sfert de secol de existență, .

Compania de constructii Bog'Art a incheiat anul 20cu o cifra de afaceri de circa 1milioane de euro, pentru 20rulajul societatii urmand . Lucrarea trebuia realizata, initial, de Contranscom Benta, societate care a intrat in insolventa in luna februarie 2014. Mivan Kier Joint Venture Limited Newpark (care a intrat in procedura de insolventa), Bog'Art, Timcon sau Heberger Constructii. BOG 'ART SRL - CUI 174- Toate datele firmei!

Bog'Art Vest si-a depus insolventa la Tribunal luand prin suprindere creditorii; daca vreti sa va recuperati banii scrieti-ne urgent la . BOG'ART VEST SRL, CUI 1644971 Dosar nr. Publicat în Buletinul Procedurilor de Insolvență nr. Buletinul Procedurilor de Insolventa. Obiectprocedura insolventei; StadiuFond.


Debitoare: PLAFAR RETAIL- în insolventa, în insolvency, en procedure collective. Răzvan Stoicescu este membru al baroului Bucureşti din anul 200 membru al Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România . BPI (Buletinul Procedurilor de Insolvenţă) numerele 15326. BIOS DIAGNOSTIC SRL (15848921) - BPI 15388; BOG'ART VEST SRL .

Spunem asta pentru ca in Romania insolventa e folosita in ultima. Delta ACM (4), Tehnologica Radion (8), Astaldi (10), Bog'Art (7), . Informaţii extinse: Stare ANAF, Debite restante, Insolvenţa, Dosare în justiţie, . Firma Tower Center International (TCI), care a construit cea mai înaltă clădire din Capitală, dar şi din ţară, este în insolvenţă din august 2011 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare