joi, 23 martie 2017

Bazine inox alimentar

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Utilaje agricole si industriale Alte utilaje agricole.

Rezervor din inox alimentar cu capac flotant pentru stocare sau pastrare. Aceste vase sunt dotate, pentru inchidere ermetica,. Vand bazin inox alimentar, 10litri,se folosește la toate tipurile de lichide alimentare cum ar fi: lapte,sucuri,băuturi alcoolice,pret final 70lei.


Alege din oferte pentru vand bazin inox.

Hidrofor Apa Cu (rezervor) Bazin Gizzly Hww 38Inox. Butoi De Bere Din Inox Alimentar De L. Vand Bazine Inox Alimentar - 100Lei In Stoc, Casa, Alte produse pentru casa. Vand bazin inox alimentar, pereti dubli cu racire si incalzire.

Capacul lor plutitor este echipat cu o garnitură din silicon alimentar și poate fi plasat la orice nivel în interiorul vasului protejând astfel vinul de oxidare. Anunturi cu bazine inox alimentar. Cazan de tuica, din cupru alimentar. Producem cazane de tuica din cupru cu capacitate de la litri la . Bazin din inox alimentar pentru automatele de lapte.


Bazinul afera siguranta si calitate pentru . De ocazie - recondiționat - Rezervoare. Polonia - Wtelno ( Kujawsko-Pomorskie ). Bazin Inox Alimentar 3L pret: 7ron Bazin Inox Alimentar 5L pret: 12ron Preturile sunt negociabile. GIURGIU(GIURGIU) Bazin inox alimentar pentru industria alimentara.


Rezervoare inox pentru stocare apă potabila si lichide alimentare. Realizate din otel inox, sunt prevăzute cu guri de vizitare pentru instalarea unui flotor sau . Vind centrifugi apicole profesionale din inox (cos inox, angrenaj metalic, capac inox, picioare metalice, canea din plastic alimentar) pe 3-4rame, nefolosite. Oferte Rezervoare inox, PLUTITOR REZERVOR APA CU MECANISM DIN INOX,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare