joi, 30 martie 2017

Sinonim stea

Sinonime: rupestru; fixat de zi aflat pe un zi destinat să stea pe un perete; (pictură murală) pictură executată pe zid; (hartă murală) hartă de atârnat pe perete. Dicționar de sinonime, definitie stea: STEA s. Top cautari: stea, definitie stea, sinonim cu stea, sinonime pentru stea,.

Căutare pentru stea în Dicţionar de Sinonime - dictionardesinonime. Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru stea din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DOOM Ortografic, . Stea Sinonime: Executa, Teodora, şir De, Gibbet, Atârna în Jurul Rătăci, Cocea, Zăbovi, Persista, Frecvente, Bântuie, Treceţi, Staţi, Agăţa, Eticheta De-a.

Termenul stea dublă se poate folosi sinonim cu cel de stea binară, dar în general, o stea dublă poate fi fie o binară fie o stea optic dublă, două stele fără legătură . O stea variabilă este o stea la care luminozitatea variază. Majoritatea stelelor au luminozitatea aproape constantă, ca de exemplu soarele nostru, la care .

Definiția expresiei a fi cu stea in frunte. Toate expresiile românești care conțin cuvintele a fi cu stea in frunte. De astă dată, nu e vorba de o stea, ci de un zmău, sinonim al zburătorului13 adică un soi de incub destul de specific folclorului românesc.


E o stea ce a pierit, Inima el mi-a trezit. Capitane,capitane, dintre ingeri ne zambesti, Si de fiecare data. Dani Coman a comentat la Digi Sport Matinal informaţiile lansate de Reghecampf în conferinţa de presă de azi. Tehnicianul Stelei a lăsat să se . Oare nu au fost suficiente aceste nume ca sa intelegeti ca vor sa transmita ceva sinonim cu profesionalismul, moralitatea, educatia si decenta?


Mergi la: definiții DEX și sinonime. A se naște sub o stea norocoasă (sau rea) = a avea (sau a nu avea) noroc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare