joi, 23 martie 2017

Bella italia timisoara

Sunt prezentate informaţii despre activitatea, meniul oferit şi condiţiile de franciză oferite de această pizzerie, alături de un scurt istoric şi date de contact. Pagini similareServiciul de livrari la domiciliu al Bella Italia este unul de elita. Organizarea ireprosabila face ca orice comanda sa ajunga la dumneavoastra in maxim de .

Bella Italia este situata in incinta Iulius Mall din Timisoara si va ofera un meniu din bucataria italiana. Pizzeria Bella Italia - Adresa: Str. Bella Italia Iulius Mall, Timisoara, Romania.


Restaurant cu specific italienesc pizza antipast livrari la domiciliu restaurant italia meniul zilei Targu Mures.

Franciza “Bella Italia” Romania a deschis recent o noua locatie in Timisoara, localizata in food court-ul Almondo din centrul comercial Iulius . Pizza ce iţi lasă gura apă, paste cum poţi găsi doar la Napoli, delicioasele specialităţi italiene şi deserturile alese te fac să revii mereu cu plăcere la “Bella Italia”. Am ajuns într-o zi pe la prânz la Mall și am mers direct la Bella Italia. Totuşi, singurul stand care vinde pizza în foodcourt era Bella Italia, a căror pizza. Pizzeria Bella Italia în foodcourt-ul Iulius Mall din Timişoara. Informaţii de contact, telefon, adresă.


Bella Italia Iulius Mall Timisoara. Pizzeria Bella Italia Timisoara - Adresa: Str. Adresa : Strada Aristide Demetriade, nr.

PIZZERIA BELLA ITALIA-IULIUS MALL FAST FOOD ALMONDO. Afla meniul zilei, meniul a la carte, detalii despre serviciile de livrare la domiciliu, preturi, meniuri, orar, telefon, oferte speciale si alte informatii utile despre . Prima Pizzerie Bella Italia a fost deschisa in 199 la Braila. Pizzerii Bella Italia in Sighisoara, Timisoara si Brasov, iar in anul urmator, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare