miercuri, 29 martie 2017

Pensiunea lucia sfantu gheorghe

Pensiunea este o constructie noua, moderna in care beneficiezi de toate avantajele si unde te. Contact direct cu proprietarul, preturi mici. Pensiunea Lucia este situată în Sfântu-Gheorghe, la doar 2de metri de Parcul Elisabeta, şi oferă un restaurant și Wi-Fi gratuit.

Situata in satul Sfantu Gheorghe, Pensiunea turistica Lucia va asteapta sa petreceti un sejur de neuitat atat in Delta Dunarii cat si la malul Marii . Situata in satul Sfantu Gheorghe, Pensiunea Lucia va asteapta sa petreceti un sejur de neuitat atat in Delta Dunarii cat si la malul Marii Negre. Situata in satul Sfantu Gheorghe, Pensiunea turistica Lucia va asteapta sa petreceti un sejur de neuitat atat in Delta Dunarii cat si la malul Marii Negre.

Sfantu Gheorghe-Cazare in Sfantu Gheorghe: cazari in pensiuni, hoteluri, vile, moteluri din Sfantu Gheorghe; Rezervari Online si prin telefon in Sfantu . Pensiunea Lucia a adăugat fotografii noi în albumul PREZENTARE LOCATIE. Pensiunea Lucia este situată în Sfântu-Gheorghe, la doar 2de metri de . Pensiunea Lucia, Sfantu Gheorghe (Judetul Tulcea, Delta Dunarii) - Descriere si tarife cazare.

Marie Jose Perez, Claudia Dumitru, Dorel Anghelescu and others like this. Pensiunea Lucia este situata in orasul Sfantu Gheorghe, pe strada Kossuth Lajos, nr. Intotdeauna cand am avut de ales o . Sfantu Gheorghe pare a fi un loc unde bantuie VANTU. Locuri de cazare in Pensiunea Lucia, localitatea Sfantu Gheorghe, judetul Tulcea.


Pensiunea Lucia se afla in centrul orasului Sfantu-Gheorghe judetul Covasna. Adresa, numar de telefon si rezervari Pensiunea Lucia; poze si tur virtual. Offering a restaurant and free WiFi, Pensiunea Lucia is located in Sfântu-Gheorghe, just 2metres from the green Elisabeta Park.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare