marți, 31 octombrie 2017

Concursuri dans modern 2016

CONCURSUL INTERNATIONAL DE DANS BLACK SEA DANCE STAR 20Categorii. REGULAMENT Festivalul Dans Art Romania Open - Trofeul Romaniei la Dans.

Dansul prezentat poate fi unul din concurs sau unul realizat special pentru Gala.

Concursul Naţional de Dans Modern „Bucuria Dansului”: 4de dansatori din ţară s-au întrecut în paşi, la Alba Iulia. Workshop Dans, Salah Trainer International 2-aprilie BUCURESTI.

Concursul national de dans sportiv Cupa Cetatii de la Alba Iulia editia 20- vezi mai mult aici . Dacă eşti pasionat de dans şi iubeşti competiţia, înscrie-te şi tu la Concursul Internaţional de Dans „Marea Neagra „ ediţia a III-a, care va avea loc în perioada . Participari la concursuri de dans sportiv, rezultate cursuri de dans. Bucharest Grand Ball – București, 10-decembrie 2016.

Concursul National de Dans „GALATZ FEST DANCE”,Ed. Termenul de inscriere si achitare a taxei este marti Septembrie 2016. Sala Polivalenta isi deschide portile pentru gratie si eleganta - 30.

Etapa finală fiind programată în ziua de iunie 201 sub formă de gală,. O formaţie de dans modern va avea în componenţă, minim 8 . Ansamblurile de dans „Smile Dance” și „Copilărie Dance” din cadrul Centrului Republican pentru Copii și Tineret „Artico” au participat la . FESTIVALUL INTERNATIONAL DE DANS MODERN. Concursul se desfasoara in cadrul Festivalului Artelor “Marius Bunescu” sub egida . Concurs national de dans modern, balet si de societate, pe esplanada - 12. Program Zilele Sportive 20- Sfantu Gheorghe 10-iunie. CONCURSUL INTERNAȚIONAL DE DANS MAREA NEAGRĂ.


Concursul Internațional de dans „STAR DANCE” este o competiție cu tradiție, la care participă. Concurs National de Dans Sportiv CUPA CLUJULUI 2016. Concursul național de dans sportiv - Cupa „Oradea” a prilejuit sportivilor de la CS.


Sâmbătă are loc Cupa Feeling Dance la dans sportiv. Sambata, decembrie 20sunteti invitati la Centrul de Evenimente Agora la Concursul Internațional de Dans Sportiv Iasi Dance Open, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare