luni, 23 octombrie 2017

Pret curatare perne

Preturi Curatatorie de perne Iasi,o curatare ecologica pentru pernele din pene si puf, tarife perne si lenjerie. Cele mai bune preturi din Cluj-Napoca! Curățătorie ecologica perne cu fulgi,pene puf.

Fiind vorba despre o curatatorie mobile, in trecut ne-am desfasurat. Curatatorie de perne din pene si puf cu echipament modern si dosuri de perne rezistente care nu permit trecerea penelor. Oferim solutii profesionale de curatare si igienizare a pernelor cu puf, datorita tehnologiei folosite de noi perna veche nu va mai trebui .

Preţurile variază în funcţie de mărimea pernei, oscilând între şi de lei. Curăţarea se face în prezenţa clientului ca să nu apară discuţii de . Curatarea pernelor se face chiar in fata clientilor si dureaza 5-minute, pentru o perna. Pretul e de lei, si creste, in functie de marimea . Curatatoria Ecologica pentru perne, pilote, jucarii din plus este prima. Preturile includ serviciile de curăţare,dezinfectare + dos de pernă nou inlocuit. Utilaj pentru curatarea pernelor din puf si pene.


Toata mizeria din perne se aduna in sacul utilajului. Curatatoria de perne de pe Calea Floresti, din Complex Flora, ofera solutii ecologice, profesionale si eficiente de curatare si igienizare a produselor din pene .

Cu trecerea timpului , pernele devin mai plate, iar puful isi pierde din volum. Curățătoria de perne UCA vă invită să vă curățați pernele din pene sau puf cu. Vând casă individuală în Dezmir, suprafață 1mp, preț 79.


Producem la comanda masini de curatat, sterilizat si reconditionat perne. Oferim afacere la cheie (know how) pentru producerea de perne ecologice si . Idei de afaceri – Curăţătorie de perne mobilă. In apropiere de piata Nicolina, a fost instalata recent o curatatorie mobila de perne. Tanarul afacerist este Denys Kulkov, un ucrainean de de . Ideea de business - curățarea perne. Lista completa a serviciilor de curatatorie textita, curatatorie articole piele,.


Curatat set pilota cu perne cu puf.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare