marți, 24 octombrie 2017

Softcup pareri

Softcup vine la preţ recomandat de lei şi poate fi găsită în. Voi ce părere aveţi despre cupa menstruală, aţi folosit-o până acum sau aţi fi . De curand am aflat ca exista o noua metoda de a ne proteja in perioadele magnifice cand noi, femeile, .

Perioada menstruala este un subiect delicat, pe care am incercat sa-l evit pe cat posibil pana acum, chit ca este un blog dedicat femeilor. Pana atunci, insa, va pot spune ca am fost la evenimentul de lansare al cupei menstruale Softcup pe decembrie. Softcup este o cupa menstruala flexibila, refolosibila, de uz intern.


Recenzie Soft Cup - cupa menstruala.

Astazi o sa va povestesc despre cupa menstruala SoftCup. Femeia modernă este activă timp de 3de. Puteti sa va scrieti si dumneavoastra parerile pe forum. Softcup si este o marime universala datorita formei.


Si mai mult ca sigur ca as fi ramas la aceeasi parere daca Ioana nu insista.

Cupa menstruala Softcup a fost proiectat de o atleta. Ea era nemultumita de produsele existente si a dorit un produs nou, mult mai bun , pe . Softcup costă în jur de lei și poate fi folosită de 3-ori. Dacă da, nu ezita să-mi povestești părerea ta într-un comentariu. Inainte de a va spune regulile de testare a cupei menstruale Softcup, vreau sa va povestesc experienta mea. Softcup este alternativa perfecta pentru femeile moderne, active sau pentru femeile care nu vor sa aiba grija schimbarii.


Softcup - cupa menstruala refolosibila Decriere: E timpul ca si tu. Informatii produs; Mai multe informatii; Pareri; Etichete produs . Cupele menstruale Softcup nu sunt toxice, sunt hipoalergice, nu contin latex si. Cupa menstruala - Si-a mai cumparat cineva asa ceva? Softcup, destul de accesibila si oarecum diferita de restul cupelor menstruale :). Are diferite denumiri, Moon Cup, Lady Cup, Soft Cup și a fost.


Si la fel m-a mai provocat pagina SoftCup care nu stiu ce zicea intr-o zi. Chestia cu sexul e discutabila si chiar ginecologii au pareri impartite, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare