miercuri, 25 octombrie 2017

Cusca caine cu terasa

Casuta are geam termopan, astfel cainele are mai mult confort si se acomodeaza mai usor cu noua casuta Cusca are picioare de cm, . Alege din gama variată de cuști câini cu dimensiuni, materiale și forme potrivite. Cuşca din lemn de pin de înaltă calitate cu terasă acoperită - uşor de insta.

Cuști pentru câini, construite din lemn, izolate termic, pereți groși de 8cm, lacuite, acoperită cu șindrilă bituminoasă,. Cușcă Ultra Protect Complet Medium. L X h)-casuta + 40x60x50cm (l x L X h)-terasa DIMENSIUNIL.


Cotetul cu terasa Kerbl pentru caini dispune de cortina transparenta ce protejeaza interiorul.

Este confectionat din lemn, lacuit in exterior . Alte produse caini Produse Asemanatoare cu: Cusca caine cu terasa - PRET incepand de la 5Lei. Cusca cu terasa acoperita pentru caini - Rex talie mica - Dimensiuni de gabarit totale (incluzand cusca): REX mare - 800(F) x 2140(L) x 1000(H) mm REX medie . Cusca cu terasa pentru caine - Maxx - Dimensiuni de gabarit in functie de talia cainelui: MAXX mare: 13(F) x 8(L) x 8(H) mm MAXX medie:11(F) x . Dimensiuni exterioare: 105×75×110cm Dimensiuni interioare: 90×60×70cm Cuşca include o terasă realizată din tot din scândură de brad de 5cm, alcătuită . Prin urmare, daca aveti de gand sa asezati cusca intr-o zona insorita a gradinii, alegeti un model cu terasa acoperita. Construirea unei custi de caine din paleti de lemn.


Prezenta paravantului creeaza totodata si o terasa acoperita pentru . Design modern, materiale calitate superioara, finisaje impecabile, asigura comfortul si siguranta maxima a cainelui dumneavoastra.

Cusca caine magazine, preturi, oferte. Comparati preturile magazinelor online la Custi caine gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin Cusca caine din . Am cumparat un labrador si nu am cusca pentru el. Podeaua si tavanul din scandura de brad de 20mm.


Cusca caine + terasa mediteraneana. Ansamblu (cusca + terasa) mediteranean. Click on above image to view full picture.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare