miercuri, 25 octombrie 2017

Legislatie rutiera categoria c mecanica

Chestionar auto drpciv categoria C din Mecanica si starea tehnica cu intrebari de la examenul oficial, actualizat 2017. Inainte de a efectua orice simulare de teste auto categoria C ale DRPCIV iti recomandam sa cunosti legislatia din sectiunea de Legislatie rutiera, Indicatoare . Motorul Disel al unui autoturism poate sa emita fum c urmare a unor defectiuni la instalatia de injectie.

Compunerea generala a automobilului. Principalele parti componente ale unui automobil sunt motorul, sasiul si caroseria. Motorul este alcatuit din mecanismul . CURSURI DE TEORIE, CATEGORIILE A,B,C,D - Actualizate 2012.

Un conducător auto responsabil trebuie să cunoască principalele elemente de mecanică auto. Cele mai grele intrebari de mecanica din chestionarele auto. Gasiti pe scoala rutiera chestionare auto drpciv explicate dar si un . Indicatoare explicate, ordonate pe categorii; Notiuni de legislatie rutiera; Conduita preventiva; Notiuni de prim ajutor; Conducere ecologica; Mecanica auto . Chestionare pentru verificarea cunostintelor de legislatie rutiera si intrebari de mecanica conform noului cod rutier categoria C si D. Completeaza chestionare auto drpciv 20categoria B, C, E, A, D si treci. Chestionare auto categoria B, C, E, A, D. Invatare, testare, penalitati pentru.


Cei care vor permis de categoria C trebuie să știe că vor avea nevoie și de o serie de cunoștințe de mecanică pentru a promova.

Chestionare auto categoria B, C, E, A simulator examen auto pentru soferi. Incepeti prin a invata in primul rand Legislatia Rutiera in vigoare, . Teste pentru obtinerea permisului auto categoria B,C,E. Legislatia Rutiera in vigoare actualizata poate fi descarcata integral de AICI.


Nerabdator sa citesti Chestionare pentru verificarea cunostintelor de legislatie rutiera si intrebari de mecanica Categoria C si D - Dan Teodorescu, Corneliu . Curs de legislatie rutiera 201 indicatoare si marcaje rutiere explicate, mediu. C, CE, Dsi D1E, precum si pentru .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare