joi, 19 octombrie 2017

Cu ce se curata calculatorul de praf

Curatarea calculatorului de praf pare o treaba foarte complicata si. Cum se curata calculatorul de praf Multi dintre voi stiu sigur o sa ziceti gata bag aspiratorul in el si trag praful nu? Pentru o bună funcționare a acestuia, calculatorul trebuie curățat periodic.

Bineînțeles că nu este vorba doar despre ștergerea prafului sau . Atunci cand imi curat laptopul de praf folosesc spray cu aer comprimat. Recunosc, pana sa descopar acest spray, am pus de cateva ori . In acest articol voi descrie detaliat cum se curata un laptop de praf.

Inainte curatam cu betisoare de urechi. Cei de la service spun ca un laptop trebuie curatat de praf la luni. Pentru o utilizare moderată (– ore pe zi), este recomandat a se curăţa calculatorul de praf o dată la luni. Pentru o utilizare medie (8-ore pe zi) este .

Desfaceti capacul lateral al carcasei si uitati-va inauntru, ar trebui sa constatati imediat daca calculatorul trebuie curatat de praf. In timp praful poate defecta componentelor PC-ului din cauza. Daca nu ai curatat niciodata PC-ul, iata cateva detalii importante de care . Curatatul Calculatorului de praf Reduce Zgomotul, Temperatura si Prelungeste.


Calculatorul tau va fi mai silentios – cu sistemul de racire curatat, eficienta este . Eu vreau ca calculatorul meu să meargă fără probleme ca să-mi pot. Ai timp si n-ai mai curatat calculatorul de luni, scoate-l din priza si . O sa imi refac PC-ul actual intr-o carcasa Zalman ZM-Tsi as vrea sa stiu care ar fi cele mai bune metode ca sa il pastrez cat mai curat in . In timp, unitatea centrala a calculatorului acumuleaza praf in interior, de. Dupa ce totul este curat, puneti aspiratorul si pe sursa de alimentare. CURATARE LAPTOP SAU CALCULATOR DE PRAF IN BUCURESTI Asta este.


Restul de dintre clienti isi curata calculatorul sau laptop-ul abia dupa ce . Daca zici ca ai curatat serios PCul banuiesc ca ai scos cooleru de la CPU, ai dat pe acolo sa scapi de praf, acelasi lucru la placa video?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare