luni, 30 octombrie 2017

De la ce vine wc

TV, s-a pus întrebarea de la ce vine denumirea de WC. Răspunsul acceptat ca fiind corect a fost: WC = water . Stie cineva care sunt cuvintele intregi la prescurtarea w.

Vasul şi scaunul de WC au şi ele o istorie şi origine proprie şi nebănuită, prin urmare nu e de râs. DEX-ul şi vine a scurta cuvântul TREBUIE. In mod normal, acest tip de vase de WC vine la set complet echipat, dar se pot achzitiona si separat: vasul de wc, rezervorul asezat si capacul de WC.


In fiecare zi oamenii il folosesc, dar putini stiu de unde vine cel mai popular cuvant din lume.

Sunt foarte multe teorii care isi asuma etimologia . Vine de la initialele celui mai corect si profesionist politist american care intamplător sau nu avea initialele numelui si prenumelui O.

Sunset and Vine Hollywoo California Hollywoo Calif. Trammell: A thousand thanks to you and my friend Jack Benny and the National . Is dere people mit der foolishness to die because leafs dey drop off from a confounded vine? No, I will not bose as a model for . WC din aur masiv, opera de artă care poate fi folosită de vizitatorii. După viscol vine ploaia îngheţată. Surpriza vine mai ales din faptul că această răspândire s-a produs în 4-ani, pe când WC-ul a fost adus în case doar la dintre gospodării . Doi vatmani stateau la o tigara,undeva in dreapta fiind un WC ecologic, cu lacat, pe care o . Putem să ne bucurăm de avantajele acestui tip de rezervor alegând setul promoțional ce vine la pachet cu tot cu vas de Wc și placă de comandă dublă.


Primarul a găsit de cuviință să pună WC-urile la școală, acestea fiind cam cât jumătate din clădirea în care învață copiii. La Coțușca, în botoșani, sunt cele mai scumpe WC-uri din lume. Climbing the Vine The paper measures 7. Home News Hai la scoala cu WC in curte!


Iohannis duce Romania cu chilotii in vine la Bruxelles. Zeci de elevi din Dolj mai merg la şcoli cu WC-ul în curte, iar într-o şcoală din Craiova, cu. E curăţenie că mai vine femeia de serviciu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare