marți, 3 octombrie 2017

Ofer curse transport

Caut transport de la Roma, Italia, catre Ramnicu Valcea. H4m Autoutilitara man 36kg L6m. Ofer transport-Caut firme colaboratoare.

Servicii Auto - Transporturi Servicii de transport. REVIN CU OFERTA PT CEI INTERESATI OFER CURSE CU INCARCARE DE PE . CAUT CONTRACT TRANSPORT SAU CURSE OCAZIONALE.

Noua bursa de transport marfa intern. Inscriere GRATUIT pe site pentru ca cauta marfuri! Cargopedia este o bursă de transport ce reunește ultimele cereri și oferte de transport marfă. Accesul pe Cargopedia este gratuit, atât pentru cei care publică . Curse se gasesc functie de greutatea transportului,marime -volum. As vrea sa va ofer un raspuns mai detaliat insa pentru aceasta este . Forwarding din Craiova ofera contract pentru 3. Sprinter 3furgon,paleti,modelul xxl,curse Ro-E tur-retur.


Va putem oferi curse din toate tarile cu plecari din Turcia , Rusia , Spania.

Buna, sintem o firma de transport care facem numai international . Caut colaboratori pentru transport 1. Ofer transport bucuresti-tara, sprinter 3. Verifică 2de mii de oferte de transport. Ai un camion sau mai multe si vrei sa cauti marfa de transportat? Intra pe bursa pentru a vedea cererile de transport marfa. Efectuam curse saptamanal din Austria, Germania, Belgia, Olanda.


Prestari servicii, Transporturi persoane, Ofer Transport la Aeroporturi cu Auto Van MiniBus . Ofer curse cu plata pe loc, pe ruta Romania-Turcia-Rusia-Romania. Conditii: Autotractor + semiremorca sau tandem; prelata sau frigo; . Ofer servicii transport cu utilitara,sarcina incarcare t,dimensiune bena L 4. Caut curse și marfă de transportat cu duba Mercedes sprinter cu încărcătură . Anunturi Transporturi oferte Intern de marfa din Romania si toata diaspora. OFER servicii de transport marfa, mobila, materiale constructii, oriunde in Sibiu sau . Transport Graz pe ruta Timisoara Ara Lugoj, Resita, Caransebes,. Ofer curse regulate pe ruta Lugoj Buzias Timisoara Arad Budapesta .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare