joi, 5 octombrie 2017

Domestos pret

Domestos distruge toti microbii cunoscuti, oferindu-ti increderea si siguranta ca locuinta ta este si curata,. Domestos Pine este un inalbitor dezinfectant cu vascozitate ridicata, putand fi utilizat atat in forma concentrata, cat si diluat. Afla detalii despre Domestos 750ml si vezi parerile celorlalti.

Reduceri, promotii, oferte speciale la Produse de curatat pe . Cumpara produse Domestos de pe eMAG. Platesti numai dupa deschiderea coletului. Sfat de utilizare: Nu amestecati cu alte produse. Foarte toxic pentru organismele acvatice. Am gasit cel mai mic pret pentru Domestos 24h 750ml.


Domestos este un produs de curatat eficient, care distruge toti microbii cunoscuti. Este un detergent dezinfectant lichid conceput pentru igienizarea regulata a suprafetelor lavabile. Domestos Pine Fresh solutie wc 750ml – 2buc. Domestos Total Hygiene Lime Fresh gel wc 700ml. Domestos Atlantic Fresh Detergent Universal de Baie 1L + 250ml.


Domestos Atlantic Fresh este o solutie ideala pentru dezinfectarea diverselor suprafete din gospodaria dumneavoastra. Este un detergent dezinfectant lichid .

Cataloage cu oferte si promotii Domestos disponibile in Profi. Preturi, produse si reduceri la domestos, odorizante toaleta si odorizante wc. Comandă Solutie curatare Domestos, 2L DDOMST2L la cel mai bun preţ. Livrare prin curier în maxim 24-48h.


Produs în stoc, vezi oferta specială. Oferte produse si servicii: domestos 750ml. Producatori, distribuitori, furnizori - Domestos 7ml, Domestos 750ml, Dezin. Preturi pentru DETERGENT PENTRU OBIECTE SANITARE de la lei.


DOMESTOS 24H Plus White Shine concentrat sau diluat este eficient in toata casa. Pret pachet (buc) (taxe incluse): 6RON. Detergent Dezinfectant Domestos 5L.


Detergentul dezinfectant Domestos Pine Fresh este o soluţie ideală pentru . Rasplatim fidelitatea clientilor nostri prin puncte bonus . Silly Clean – Domestos Pur Lenor Ariel Cluj - Solutii pentru Curatat Cluj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare