joi, 19 octombrie 2017

Extensii gene 3d

Extensii de gene fir cu fir clasice – tehnica de baza a extensiilor semipermanente, aparuta pentru prima oara in Japonia si inaugurata la Hollywood. La Illusion Beauty Center poti alege o gama larga de Extensii de Gene pentru Volu3 6 8D - de la Russian Volume pana la Hollyood Effect! Salon gene false si extensii de gene naturale: Gene false tip bandă și gene individuale aplicate fir cu fir cu 2D sau 3D. Extensiile de gene fir cu fir, sunt realizate special pentru a oferi un machiaj desavarsit. Comanda online gene false individuale 2 3D sau 6D.


Chic Lashes lanseaza Urban Muse - serviciul de extensii de gene fir cu fir 3D. Alegerea inspirata: Curs Extensii gene la Atelierele ILBAH.

Invata tehnicile de aplicare gene: Extensii Fir cu fir clasice, Extensii 2D si Extensii 3D! Extensii de gene fir cu fir 3D este o tehnica moderna pentru prelungirea genelor fir cu fir. Acum luni am luat hotararea sa incerc si eu extensiile de gene. M-am informat si dupa lungi contemplari am ales sa merg la salonul unde am . Cand sunt intretinute corect, extensiile de gene, aplicate fir cu fir, rezista.


Extensiile de gene 3D pot fi purtate ani de zile cu un retuş regulat la săptămâni. Aceste gene false semi-permanente rezistă la apă, abur. Extensiile de gene semi-permanente Xtreme Lashes alungesc şi îmbogăţesc.


Genele false 3D Xtreme Lashes nu doar alungesc, ci şi îmbogăţesc genele.

Exista tipuri de gene false: bandă, smocuri și extensii. Acest tip de gene nu afectează genele naturale și rezistă de la una până la trei. CURS APLICARE GENE FIR CU FIR, 2D si 3D combinat in data de mai. The Lash Room - extensii gene fir cu fir cu aspect natural cu gene false Xtreme Lashes care alungesc si imbogatesc genele tale. Extensiile gene effect Hollywood ,sau mai uzual ,,extensii cu volum rusesc,.


Extensiile 3D sunt extensii pentru persoane ce isi doresc triplu volum,Se aplica pe . Pentru extensiile hibrid aplicam o combinatie de extensii Classic, 2D si 3D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare