joi, 26 octombrie 2017

Vopsitorie haine iasi

Atelier reparaţii încălţăminte, vopsitorie haine de piele, executăm pantofi la comandă, reparatii diverse. Atelierul este situat ăn cartierul Copou, . Atelier de Reparatii Incaltaminte Vopsit haine de piele din Iasi: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice.

Atelier vopsitorie reparatii piele, Iasi,iasi. CURATAM ,VOPSIM haine de piele si. Zeci de drumuri din judeţul Iaşi vor fi asfaltate de firmele lui Umbră.


Cineva din Copou mi-a adus o haină care era vai de capul ei.

Maria Ciobanu, de la un atelier de vopsitorie. TARIFE VOPSITORIE ARTICOLE TEXTILE. De cate ori nu ti s-a intamplat sa iti placa o haina atat de mult incat sa o porti pana cand se decoloreaza?


GLOBAL INTER MGM SRL- Iasi Firma de distributie accesorii si consumabile pt ind. Haine, Lenjerie, Articole de uz caznic, Covoare, Mochete, Calcatorie, Vopsitorie, . Vopsea tesaturi pentru masina de spalat. Atelier de Reparatii Incaltaminte Vopsit haine de piele din Iasi: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice.


Serviciile noastre se adreseaza produselor din piele naturala si blana: cojoace haine din piele naturala haine din blana. Reparatiii incaltaminte,vopsit haine din piele, cusut fermoare, stramta , largit, scurtat produse din piele si nu numai.

La noi orice operatie este posibila. Anunturi Vopsitorie haine iasi - Anunturi vanzari si cumparari vopsitorie haine iasi - 10-Mar-20pe Anunturi Biz. Stie cineva o vopsitorie pentru haine buna (vreau sa vopsesc niste pantaloni din bumbac) in orasul Iasi Buna, adica sa nu iasa culoarea la . In GALERIA FOTO gasiti modele de haine din piele sau din materiale textile ce au. Da' o vopsitorie de textile in Iasi?


Acum vreo saptamani mi-am luat inima in dinti si mi-am vopsit o. Imbracaminte - Textile, Vopsire, Broderie - firme din Iasi: Elicon SCM Iasi, Iasitex Iasi, John H. King Productie Holboca, Plastprod Iasi, Toptex Iasi, alte companii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare