miercuri, 4 octombrie 2017

Penthouses oradea

Apartament tip U mare camere decomandat + terasa inchisa (Penthouse). Apartamente - Garsoniere de vanzare camere. Vand sau inchiriez apartament Penthouse Lux in cartier Prima 1300E.

Apartamente - Garsoniere de inchiriat sau mai multe. Dau in chirie apartament camere tip Penthouse- cartier Luceafarul. Apartamente - Garsoniere de inchiriat camere.


Postat in September 1 20de Prima Residence.

Penthouse si apartamente cu terasa - camere. Locuintele de la etajele superioare si cele de la etajul au un stil aparte. Sunt special create pentru cei care nu . Penthouse-uri de vanzare din Oradea - oferte din orasul Oradea de la particulari, agentii si dezvoltatori. Penthouse cu vedere panoramică, finisaje de excepție, încălzire în pardoseală și vitraje generoase. Penthouse-urile vor fi compartimentate și finisate după . Penthouse apartament camere in cartier prima.


Apartamentul dispune de finisaje superioare si se inchiriaza pe o perioada minima de luni de zile. Agentia imobiliara Casa Regal in Oradea, Bihor, .

De inchiriat apartament tip Penthouse in Oradea, Bihor, Romania. Apartamentul este situat in Cartierul Luceafarul, intr-un bloc cu lifturi, este structurat pe 2 . Inchiriez penthouse in Oradea, Bihor, Romania, cu camere, in zona Calea Aradului, SU-mp. Apartamentul este compus la primul nivel din living, baie, . Gaminvest propune spre inchiriere penthouse in Cartier Prima, Oradea, Bihor, Romania. Apartamentul este situat la etajul intr-un bloc cu lift, . Gaminvest ofera spre inchiriere apartament tip penthouse in Oradea, Bihor, Romania. Apartamentul este situat in Cartierul Luceafarul, intr-un . Agentia imobiliara din Oradea - Hestia Imobiliare Oradea - va ofera urmatoarele servicii: vanzari-cumparari, inchirieri, garsoniere, apartamente,.


Inca din 20construim si vindem apartamente in Arad si Oradea. Apartament Camere cam Penthouse Central Lux langa Piata Decebal Creanga Oradea vand Apartament… 7132164.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare